АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 20°C
Дніпро: 22°C
Одеса: 21°C
Чернігів: 19°C
Суми: 19°C
Львів: 11°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 13°C

ISW: Окупанти не захоплять Бахмут до 24 лютого, але ракетні удари можливі

Читать на русском
ISW: Окупанти не захоплять Бахмут до 24 лютого, але ракетні удари можливі
ISW: Окупанти не захоплять Бахмут до 24 лютого, але ракетні удари можливі

Росія може завдати чергового ракетного удару по Україні з метою відзначити символічну річницю повномасштабного вторгнення, оскільки реальний військовий успіх “продовжує вислизати” від російських окупантів.

Про це повідомляє американський Інститут вивчення війни.

Аналітики наводять заяву секретаря РНБО Олексія Данілова про те, що росіяни мають намір захопити Бахмут до 24 лютого, щоб відзначити першу річницю вторгнення в Україну, і планують провести масовану серію ракетних ударів, щоб відзначити цю дату.

У свою чергу ватажок терористичної ПВК “Вагнер” Євген Пригожин нещодавно заявив, що, на його очікування, “вагнерівці” оточать Бахмут до березня або квітня. До того ж аналітики ISW зазначають, що ці оцінки Пригожина з приводу російського просування в районі Бахмута в цілому були ближчими до тактичних реалій, ніж оцінки, що прогнозують швидке просування російських військ.

Водночас було зазначено, що українські сили завжди можуть вирішити, що витрати, пов’язані з утриманням Бахмута, є надто високі, і добровільно піти з міста, хоча українські лідери продовжують заявляти, що вони мають намір утримувати місто.


Теги: Російські найманціроссийские наемникиЧВК ВагнераЧВК ВагнерЕвгений ПригожинДанилов АлексейРакетные ударыРакетні удариУкраинаокупантиБахмутВойнаВійнаВторжениеНапад Росії на Українуоккупанты

Дата і час 17 лютого 2023 г., 16:14     Переглядів Переглядів: 2335
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.478897