АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 19°C
Харків: 18°C
Дніпро: 21°C
Одеса: 20°C
Чернігів: 17°C
Суми: 18°C
Львів: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 12°C

Одеське податкове свавілля Наталії Муніки

Читать на русском
Одеське податкове свавілля Наталії Муніки
Одеське податкове свавілля Наталії Муніки

Публікуємо у повному обсязі та без купюр звернення одеських податківців.

Звертається до вас колектив небайдужих працівників СДПІ щодо роботи з великими платниками міста Одеси. Просимо вашої допомоги прибрати з посади шахрайку і хабарницю начальницю управління аудиту - Муніку Наталію Олександрівну.

Справа в тому, що до приходу цього перевертня, у нас був чудовий колектив. Люди приходили з радістю працювати і виконували її. Але в момент війни до нас перевели цю чудовисько, яка почала вносити свої корективи в роботу. Насамперед вона взялася за так званий дрес-код. Усіх змушувала ходити у чорних штанах чи спідницях та білих кофтинках. Те, що вона просто з нас знущається, це легко сказано.

Муніка ініціює дисциплінарні комісії, погрожує всіх звільнити. І найцікавіше її ніколи немає на робочому місці. Вона постійно чи у відпустках, чи хворіє. Вже писали про її витівки, але віз і нині там. Муніка з’їздила до Києва, відкупилася там і знову взялася за старе .

За її словами, після приїзду з Києва, вона сказала, що довелося трохи «розчехлитися» начальнику корупції, начальнику аудиту та нашому голові. Гроші люблять усі, сказала нам Муніка та перестала виходити на роботу, посилаючись на стан здоров’я. Також, у вузьких колах, вона заявила, що має тісний контакт із депутатами Верховної ради, і у нас немає таких фінансових можливостей щоб вирішувати всі питання.

У Миколаєві була аналогічна ситуація під час її перебування. Усі працівники перехрестилися, коли вона перейшла працювати до нас до Одеси.

Нещодавно Муніка влаштувала розбірки з нашою співробітницею, зібрала комісію, виставила центром кабінету цю жінку і почала її ображати. Не витримавши, співробітниця знепритомніла, у неї почалися судоми і нам довелося викликати швидку допомогу. 2 години медики виборювали її життя. А найцікавіше, що Муніка навіть не вибачилася перед нею, а почала всім наказним тоном говорити, щоб усі мовчали. Тепер вона хоче підкупити наших працівників. Усі хто був на цій комісії, вона починає викликати до кабінету та пропонує по 1000 доларів за мовчання.

Але ми не мовчатимемо, ми кричатимемо і проситимемо допомоги у ДПС України. Тому що Муніка сує свій ніс у роботу всіх відділів та управлінь. Вона починає всім вказувати та загрожує нам своїми зв’язками.

Також нам вдалося дізнатися, що у Муніки страшна хвороба голови, їй за це і дали другу групу інвалідності, схожу на шизофренію. Але вишнею на торті, як виявилося, є не хвороба голови, а жага до вимагання великих грошей. Нещодавно у нас пройшла позапланова перевірка за заявою платника, дуже великого підприємства «Таврія Плюс» (31929492), мережа одеських супермаркетів Таврія В. Як би все й нічого, але у війну підприємство пише заяви на позапланову перевірку…. Вам це нічого не каже? Виявляється такі перевірки, улюблена справа Муніки ще з Миколаєва. Нарахування написали пшикові, а за те, що Муніка таке вигадала і втілила, закривши період вона отримала «скромну винагороду» ні мало ні багато – 10 мільйонів гривень.

Просимо керівництво ДПС України звільнити Муніку з посади, перевірити факти ухилення від сплати податків з перевірки, провести повторну перевірку ТОВ «Таврія Плюс» (31929492), перевірити справжність отримання інвалідності, декларування доходів у декларації держслужбовця.


Теги: ТОВ Таврія ПлюсГосударственная налоговая служба (ГНС)ГНСКоррупцияКорупціяхабаріВзяткиМуніка НаталіяМуника НатальяподатковаНалоговаяОдесса

Дата і час 27 березня 2023 г., 10:50     Переглядів Переглядів: 3112
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
3.349145