АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

Газета WSJ вимагає вислати зі США всіх російських журналістів

Читать на русском
Газета WSJ вимагає вислати зі США всіх російських журналістів
Газета WSJ вимагає вислати зі США всіх російських журналістів

Уряд США і видання на цей момент не змогли зв’язатися з Евоном Гершковичем, якого ФСБ РФ затримала у Росії.

Газета The Wall Street Journal (WSJ) вимагає, щоб уряд США вигнав з країни всіх російських журналістів, а також посла РФ. Приводом для цього стало затримання американського журналіста у Єкатеринбурзі. Про це йдеться у статті "Росія взяла у заручники журналіста".

"Вигнати посла Росії в США, а також усіх російських журналістів, які тут працюють, - це мінімум очікувань", - зазначила редколегія.

Газета вважає, що арешт їхнього журналіста є продуманою провокацією з метою "натиснути на США та залякати іноземну пресу, яка все ще працює в Росії".

Також, на думку The Wall Street Journal, арешт Гершковича міг бути відповіддю на звинувачення у шахрайстві та діяльності у ролі агента іноземної держави, висунуті минулого тижня Міністерством юстиції США Сергію Володимировичу Черкасову, громадянину Росії. Видання наголосило, що Путін часто бере заручників з метою обміну на росіян, які скоїли злочини в США.

"Нахабний арешт американського журналіста свідчить про зниження здатності США стримувати напади на своїх громадян. Адміністрація Байдена в четвер засудила затримання пана Гершковича, і ми вдячні за це. Але справедливо запитати, чому Путін вірить, що може викрасти американців і не нести відповідальність?", - наголосила редколегія.

Нагадаємо, 30 березня, стало відомо, що у Росії силовики затримали в Єкатеринбурзі громадянина США, журналіста газети The Wall Street Journal Евана Гершковича. ФСБ звинуватила його у "шпигунстві за підприємством російського військово-промислового комплексу".


Теги: РоссияThe Wall Street JournalЖурналистызадержаниеросійські журналістиСШАФСБ РФГершкович Эван

Дата і час 01 квітня 2023 г., 15:38     Переглядів Переглядів: 1994
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.165029