АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 20°C
Дніпро: 22°C
Одеса: 21°C
Чернігів: 19°C
Суми: 19°C
Львів: 11°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 13°C

На Кубані загинув проросійський активіст із Гомеля

Читать на русском
На Кубані загинув проросійський активіст із Гомеля
На Кубані загинув проросійський активіст із Гомеля

Житель Гомеля Роман Хлєбін, учасник проектів із популяризації "русского міра", загинув під час сплаву річкою Пшеха в Краснодарському краї.

Про це інформує Belta.

Посольство Білорусі підтвердило інформацію про смерть громадянина. У Telegram відомства повідомили, що туристична група складалася з 11 осіб, 8 із них – громадяни Білорусі. Більше ніхто травм не отримав. Усіх туристів вирішили зняти з маршруту та доставили до найближчого населеного пункту.

Роман Хлєбін/Флагшток — Гомельщина eiqtiddxiqdzant

Подробиці смерті проросійського активіста невідомі. Співробітники правоохоронних структур встановлюють обставини події, проводяться слідчі дії.

Хто такий Роман Хлєбін

Роману Хлєбіну було 40 років. Він народився 6 липня 1983 року. Він був активним учасником туристичного руху. Саме завдяки його зусиллям було реалізовано з Російським будинком у Гомелі спільні проекти, спрямовані на популяризацію "російського світу" за межами Російської Федерації.

Нагадаємо, у грудні 2022 року на території Херсонської області загинув колаборант Андрій Штепа. Сергій Хлань, керівник Херсонської обласної ради, розповів, що зрадник тривалий час служив російським окупантам, реалізовував самогон та наркотики, а також повідомляв російським військам інформацію про перебування українських активістів. Він вибухнув у районі пам’ятника "дівчині у шинелі".

У квітні 2023 року колаборант із Алчевська Максим Зубарєв, транспортний засіб якого підірвали 3 квітня, помер від травм у лікарні. Внаслідок вибуху чоловік отримав множинні переломи та пошкодження внутрішніх органів. Автомобілем він керував самотужки. У транспортному засобі допомоги російських окупантів підірвали 600 г пластиду.


Теги: Хлебин РоманГомельАктивістиАктивистысмертьКубань

Дата і час 20 квітня 2023 г., 19:16     Переглядів Переглядів: 2340
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.071857