АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 19°C
Харків: 18°C
Дніпро: 21°C
Одеса: 20°C
Чернігів: 17°C
Суми: 18°C
Львів: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 12°C

Маск відзначився скандальною заявою про контрнаступ: "Україна може втратити території"

Читать на русском
Маск відзначився скандальною заявою про контрнаступ: "Україна може втратити території"
Маск відзначився скандальною заявою про контрнаступ: "Україна може втратити території"

Американський мільярдер і засновник SpaceX Ілон Маск поділився своєю думкою, що в разі провалу українського контрнаступу Росія завоює ще більше українських територій.

"Цвіт української та російської молоді довгий час гинув в окопах майже без територіальних здобутків. Яка би сторона не пішла в наступ на міцно укріплені позиції, втратить набагато більше солдатів", - вважає Маск.  

За його словами, чисельність російської армії перевищує українську в співвідношенні 4:1, "тому Росія виграла б війну на виснаження, навіть якби втрати були рівні".

"Якщо український наступ провалиться з великими втратами, російська контратака захопить набагато більше території. Тому великого наступу не було", - додав мільярдер.

Скандальні заяви Маска

Як повідомляв УНІАН, в лютому 2023 року американський бізнесмен Ілон Маск назвав Революцію Гідності "переворотом", повторивши російські наративи. Українці пояснили мільярдерові, що ніякого перевороту не було.

У травні цього року адміністрація соціальної мережі Twitter, якою володіє Ілон Маск, зняла блокування з двох твітів екс-президента РФ Дмитра Медведєва, в яких він агресивно висловлювався на адресу Польщі та польських громадян.

Як повідомляло видання BBC, після звільнення Маском тисяч працівників соціальної мережі Twitter, там практично не залишилося співробітників, які би займалися модерацією контенту. Тож соціальна мережа практично перестала боротися із проплаченою російською пропагандою.


Теги: Илон МаскУкраинаУкраїна

Дата і час 10 липня 2023 г., 20:52     Переглядів Переглядів: 1972
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.099458