АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 20°C
Дніпро: 22°C
Одеса: 21°C
Чернігів: 18°C
Суми: 19°C
Львів: 11°C
Ужгород: 12°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 13°C

МФЖ та ЄФЖ засудили російську ракетну атаку на Покровськ

Читать на русском
МФЖ та ЄФЖ засудили російську ракетну атаку на Покровськ
МФЖ та ЄФЖ засудили російську ракетну атаку на Покровськ

Міжнародна та Європейська федерації журналістів рішуче засуджують обстріл Покровська в ніч проти 7 серпня, внаслідок якого, зокрема, пошкоджено готель "Дружба", де зупиняються журналісти, котрі висвітлюють війну в Україні.

У своїй заяві вони підтримали національну спілку журналістів України та нагадали російській владі, що репортери, які працюють у зонах збройних конфліктів, повинні бути захищеними як цивільні особи та мати право вільно виконувати свою роботу.

"Коли місця, які, як відомо, відвідують журналісти, неодноразово обстрілюються, намір очевидний – відлякати ЗМІ, щоб про звірства не повідомляли. Журналісти мають висвітлити цю шокуючу поведінку та говорити про те, куди летять ракети", – наголосив заступник генерального секретаря МФЖ Тім Доусон.

"Російські військові явно націлені на журналістів і працівників незалежних ЗМІ. Кожен колега, який їде працювати, не обов’язково на передову, а в будь-яку точку Донецької області, демонструє велику мужність", – зазначив голова НСЖУ Сергій Томіленко.


Теги: журналістиЖурналистыВойнаВійнаРакетные ударыРакетні удариПокровскгостиница ДружбаМеждународная федерации журналистовЕвропейская федерации журналистов

Дата і час 09 серпня 2023 г., 14:56     Переглядів Переглядів: 2152
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
1.055589