АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 20°C
Дніпро: 22°C
Одеса: 21°C
Чернігів: 18°C
Суми: 19°C
Львів: 11°C
Ужгород: 12°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 13°C

"Висміяти місцевих царків": Горбунов виправдався за серіал про Поворознюка

Читать на русском
"Висміяти місцевих царків": Горбунов виправдався за серіал про Поворознюка
"Висміяти місцевих царків": Горбунов виправдався за серіал про Поворознюка

За словами продюсера, дії 24-серійного фільму, на зйомки якого з бюджету виділяли 33 млн гривень, мали відбуватися в неіснуючому СМТ Інгулець, де є "місцевий царьок", на кшталт Олександра Поворознюка.

Відомий український ведучий та продюсер Юрій Горбунов після скандалу через зйомки серіалу за 33 мільйони бюджетних гривень зізнався, що в сюжеті хотів висміяти таких "місцевих царків", як скандальний підприємець Олександр Поворознюк, а не робити з них героїв. Про це він сказав в інтерв’ю українській телеведучій Аліні Доротюк.

"Люди, які розігнали, що це буде серіал про Поворознюка, якихось утікачів-айтішників. Жоден із цих людей не читав сценарій. А сценарій дуже простий: починається війна, два айтішники у Харкові йдуть у військкомат, їм відмовляють... Вони вирішують продовжувати робити свій стартап, переїхати на захід України, щоб завершити його та донатити на ЗСУ”, – розповів Горбунов.

За словами продюсера, дії 24-серійного фільму мали проходити в неіснуючому СМТ Інгулець, де є "місцевий царьок", на кшталт Олександра Поворознюка.

"Наше головне завдання висміяти таких царків, які почуваються королями, навіть вищі за владу в районному центрі. Щоб було зрозуміло, хто він як виглядає, ми придумали, що це такий як Поворознюк... Щоб показати всю його гордість і нікчемність. Це ім’я загальне, щоб людям, які приймають наші заявки, було зрозуміло, про кого мова йде", - зазначив Горбунов.

Продюсер також додав, що не дивився російський серіал "Жуки", який за сюжетом нагадує "СМТ Інгулець".

"Я не дивився серіал "Жуки", але не впевнений, що там є донати на ЗСУ, блокпости, чергування на блокпостах, полювання на ДРГ-шників і наприкінці наші герої стають реальними героями, бо вони ловлять ФСБ-шників", - пояснив Горбунов.


Теги: серіалиСериалыПоворознюк АлександрТендерыТендериАртистыАртистиГорбунов Юрий

Дата і час 20 серпня 2023 г., 00:02     Переглядів Переглядів: 2446
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.075726