АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

Бізнесмен з Києва двічі намагався виїхати з країни за підробними документами

Читать на русском
Бізнесмен з Києва двічі намагався виїхати з країни за підробними документами
Бізнесмен з Києва двічі намагався виїхати з країни за підробними документами

Директор будівельної компанії з-під Києва Дмитро Штельмашенко двічі пробував перетнути кордон з Польщею, використовуючи підроблені документи.

Як вказано у вироку Жовківського райсуду Львівщини, директор ТОВ «Житлобудпроект» у грудні 2022 року захотів виїхати за кордон, однак під час воєнного стану у чоловіка не було підстав зробити це законно. Він надав свої анкетні дані невстановленій особі, яка виготовила йому підроблені документи, зокрема тимчасове посвідчення військовозобов’язаного та довідку військово-лікарської комісії.

У липні у пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» Дмитро Штельмашенко спробував перетнути кордон з підробленими документами, однак прикордонники виявили підробку. Згодом Дмитро Штельмашенко визнав свою провину. Йому призначили 3,4 тис. гривень штрафу.

Однак після невдалої спроби перетнути кордон, Дмитро Штельмашенко зробив ще одну спробу. Згідно з вироком Яворівського райсуду Львівщини, чоловік уже самостійно виготовив підроблені документи і 5 серпня спробував виїхати у Польщу через пункт пропуску у Грушеві. Прикордонник виявив підробку документів, після чого чоловік запропонував йому 250 євро хабаря. У суді Штельмашенко також визнав свою провину. Йому призначили 22,1 тис. гривень штрафу.

Штельмашенко працює директором ТОВ «Житлобудпроект». Згідно з даними Opendatabot, це будівельна компанія, яка зареєстрована у місті Українка під Києвом, Дмитро Штельмашенко очолював її до кінця січня 2023 року. Станом на липень 2023 року Штельмашенко є директором новоствореної будівельної компанії «Житлобудпроект 2», яка зареєстрована у Обухові.

368.media


Теги: ООО ЖилстройпроектНезаконное пересечение государственной границынелегальний перетин кордонуподделки документовпідробка документівШтельмашенко Дмитрий

Дата і час 30 серпня 2023 г., 15:22     Переглядів Переглядів: 2117
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.089659