АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 20°C
Дніпро: 22°C
Одеса: 21°C
Чернігів: 18°C
Суми: 19°C
Львів: 11°C
Ужгород: 12°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 13°C

Зі звільненням села Роботине Україна створила імпульс у наступі, — NYT

Читать на русском
Зі звільненням села Роботине Україна створила імпульс у наступі, — NYT
Зі звільненням села Роботине Україна створила імпульс у наступі, — NYT

Бійці української армії кажуть, що не варто чекати на швидкий наступ, бо окупанти не планують здавати територію. Проте просування важливе, оскільки Київ показує результат партнерам.

Українська армія змогла звільнити Роботине у Запорізькій області і тепер просування йде далі на схід. ЗСУ набувають дрібні, але значні успіхи. Про це повідомляє The New York Times.

Сили оборони України намагаються вбити клин у так званий сухопутний міст між РФ та окупованим Кримом. Наразі підрозділи штурмують позиції у районі села Вербове. І у виданні стверджують, що напрямок показує, що Україна досить впевнена у своєму контролі над Роботиним.

Американські офіційні особи заявили, що навіть такі невеликі успіхи є значними, оскільки ЗСУ створили імпульс у наступі. Тепер ЗСУ можуть завдавати глибших ударів по захопленій території РФ. Наступ підвищує моральний дух як військових, так і суспільства. Крім того, Україна показує реальні результати для своїх союзників, які постачали зброю на мільярди доларів.

Українські військові попереджають, що не варто чекати на швидкий прогрес, бо кожен відвойований метр землі дається важко.

"Бої будуть вестися за висоти далі на південь та південний захід. Росія постійно контратакує, веде активну оборону, місяць боїв показав, що ворог не збирається віддавати захоплені землі – попереду багато роботи", – заявив офіцер 46-ї бригади ЗСУ.


Теги: Роботинебоевые действияфронтКонтрнаступлениеНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаЗСУВСУ

Дата і час 01 вересня 2023 г., 12:47     Переглядів Переглядів: 2041
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
2.260154