АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 21°C
Дніпро: 23°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 20°C
Суми: 20°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 13°C
Рівне: 15°C

Кадиров запідозрив у своєму отруєнні віцепрем’єра Чечні: його могли по-звірячому вбити, – ЗМІ

Читать на русском
Кадиров запідозрив у своєму отруєнні віцепрем’єра Чечні: його могли по-звірячому вбити, – ЗМІ
Кадиров запідозрив у своєму отруєнні віцепрем’єра Чечні: його могли по-звірячому вбити, – ЗМІ

Скандальний лідер Чечні Рамзан Кадиров звинуватив у різкому погіршенні стану свого здоров’я ексміністра охорони здоров’я, на той час віцепрем’єра республіки Ельхана Сулейманова. З того часу його ніхто більше не бачив.

Як повідомляє "ВЧК-ОГПУ" з посиланням на джерело, "абсолютно всі кажуть, що Сулейманова немає в живих і помер він болісною смертю".

Одразу кілька співрозмовників видання, знайомих із ситуацією, розповіли, що коли різко і несподівано у Кадирова почав погіршуватися стан здоров’я, оточення почало запевняти його, що він став жертвою отруєння. Такої ж версії дотримувався і сам Кадиров, а свій гнів він спрямував на Сулейманова. За словами джерела, Сулейманов особисто робив деякі ін’єкції Кадирову і той вирішив, що саме з ними пов’язане погіршення здоров’я. В результаті відразу в жовтні 2022 року його було знято з посади віцепрем’єра і відтоді його ніхто не бачив.

Цьому є багато підтверджень. На сторінці Сулейманова в інстаграмі, яку раніше він оновлював майже щодня, остання публікація датується жовтнем 2022 року. Сулейманов раніше часто з’являвся у навчальних та медустановах Москви, але там його теж не бачили майже рік.

Найцікавіше, що в інстаграмі Сулейманова, як його сторінка в Інтернеті, вказана сторінка Республіканського онкодиспансеру – головного та улюбленого дітища Сулейманова. Якщо зараз перейти за цим посиланням, то там відкривається сторінка, що пропонує кокаїн у Дубаї. За словами джерела, від можливого отруєння Кадиров періодично проходить лікування саме в Дубаї.

Співрозмовники "ВЧК-ОГПУ" в Чечні кажуть, що там теж ніхто не бачив Сулейманова з жовтня 2022 року. Ходять чутки, що його по-звірячому вбили – закопали в землю живим.

"Якщо Кадиров справді запідозрив Сулейманова в отруєнні, то навряд чи ми його побачимо живим. Якщо йдеться про щось інше, то він може бути ув’язнений і його покажуть на фото чи відео", – вважає співрозмовник видання.

Сулейманов був великою рідкістю серед оточення Кадирова. По-перше, за національністю він не чеченець, а лезгин. По-друге, він професіонал. Сулейманов – професор, спеціаліст з хірургії та онкології, працював у Німеччині та Москві, а з 2014 року фактично став виконувати й функції одного з персональних лікарів Кадирова. У різні часи він був і радником голови Чечні, і міністром охорони здоров’я, і віцепрем’єром.


Теги: СкандалотруєнняОтравлениеКадыровЧечня

Дата і час 11 вересня 2023 г., 08:23     Переглядів Переглядів: 3507
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.219489