АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

РФ готує новий наступ: в естонській розвідці назвали ознаки

Читать на русском
РФ готує новий наступ: в естонській розвідці назвали ознаки
РФ готує новий наступ: в естонській розвідці назвали ознаки

За оцінкою естонських військових основними напрямками для Росії в Україні зараз стали дві ділянки фронту: Авдіївка-Мар’їнка і Куп’янськ-Лиман.

Як пише ERR, глава розвідцентру Сил оборони Естонії Антс Ківісельг заявив, що у Росії ще є чотири мільйони артилерійських снарядів, яких вистачить на рік війни малої інтенсивності.

За його словами, 350 тисяч артилерійських снарядів, які будуть поставлені з Північної Кореї говорять про те, що Росія планує продовжувати війну проти України ще довго.

За оцінкою естонських військових основними напрямками для Росії в Україні зараз стали дві ділянки фронту: Авдіївка-Мар’їнка і Куп’янськ-Лиман. Росія називає ці дії активною обороною, але естонські військові вважають, що насправді йдеться про підготовку нового наступу.На його думку, додатковим індикатором виступає і той факт, що з Північної Кореї в РФ були доставлені 350 000 артилерійських снарядів. Ківісельг вважає, що це суттєве поповнення складів, оскільки в Росії залишалося лише близько чотирьох мільйонів снарядів.

В естонському Генштабі підкреслили, що незважаючи на збільшену активність російських військ, ЗСУ можуть також найближчим часом прорвати оборону противника і вийти на оперативний простір.


Теги: ЗСУВСУВС РФЭстонияЕстоніяНапад Росії на УкраїнуВойнаВійна

Дата і час 21 жовтня 2023 г., 13:32     Переглядів Переглядів: 2348
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.072079