АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 19°C
Харків: 18°C
Дніпро: 21°C
Одеса: 20°C
Чернігів: 17°C
Суми: 18°C
Львів: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 12°C

"Держзрада і шпигунство": проти Безуглої хочуть відкрити кримінальну справу

Читать на русском
"Держзрада і шпигунство": проти Безуглої хочуть відкрити кримінальну справу
"Держзрада і шпигунство": проти Безуглої хочуть відкрити кримінальну справу

За словами Людмили Буймістер, вимога Мар’яни Безуглої про відставку Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного є "дурістю або ворожою ІПСО".

Народна депутатка Людмила Буймістер звернулася до Генерального прокурора Андрія Костіна із заявою, у якій закликала порушити стосовно народної депутатки Мар’яни Безуглої кримінальну справу. Відповідний документ опублікував портал "Цензор.нет" 27 листопада.

Людмила Буймістер розкритикувала висловлювання Мар’яни Безуглої у бік Валерія Залужного, заявивши, що вимога колеги про відставку Головнокомандувача ЗСУ є "дурістю або ворожою ІПСО".

Буймістер звернулася до Генпрокурора щодо заяв Безуглої

На думку Буймістер, низку заяв Безуглої на особистій офіційній сторінці у Facebook можна розцінювати як навмисну дискредитацію українського військового керівництва під час воєнного стану.

У заяві також згадуються коментарі під відповідними публікаціями Безуглої. На думку Буймістер, з реакції людей можна зробити висновок, що пости підвищують напругу в громадянському суспільстві.

Крім того, Буймістер процитувала слова секретаря РНБО Олексія Данілова про те, що РФ активізувала в Україні мережу шпигунів, щоб "вбити клин між політичним і військовим керівництвом України, а також розпалити антиурядові настрої серед населення".

За підсумком Буймістер закликала внести до Єдиного реєстру досудових розслідувань відомості про вчинення Безуглою кримінальних правопорушень, передбачених статтею 111 Кримінального кодексу України (державна зрада) і статтею 114 Кримінального кодексу України (шпигунство).

Заява Людмили Буймістер eiqrridrriqhdant

Заява Людмили Буймістер

Заява Людмили Буймістер

Заява Людмили Буймістер

Заява Людмили Буймістер

Заява Людмили Буймістер


Теги: шпигунствошпионажІПСОИПСОДержзрадаДержавна зрадаГосизменаКостин АндрейДепутатыДепутатиБуймистер ЛюдмилаБезуглая МарьянаЗСУВСУУголовное делоЗалужный Валерий

Дата і час 28 листопада 2023 г., 08:38     Переглядів Переглядів: 2613
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.072295