АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 18°C
Харків: 19°C
Дніпро: 20°C
Одеса: 22°C
Чернігів: 18°C
Суми: 17°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 14°C
Рівне: 15°C

Росія планує збудувати на окупованих територіях України близько десятка військових полігонів

Читать на русском
Росія планує збудувати на окупованих територіях України близько десятка військових полігонів
Росія планує збудувати на окупованих територіях України близько десятка військових полігонів

Росіянам не вистачає полігонів для навчань, зазначає донецький блогер "Вільнодумець".

Учора під час селекторної наради міністр оборони Росії Сергій Шойгу заявив, що наступного року планується зосередити зусилля на підготовці військ до вирішення завдань у зоні спецоперації.

"У 2024 році в зоні СВО буде обладнано сім сучасних полігонів, на двох з яких роботи вже завершено. З особовим складом полігонів проведено додаткові заняття, що дозволить підвищити ефективність та безпеку експлуатації навчально-методичної бази».

За інформацією джерел видання з «ДНР» до одного з найбільших полігонів Росії під Торезом, додадуться ще два. Один із них під Маріуполем.

ЗС Росії в наступному році планують провести близько 20 навчань, у тому числі за участю підрозділів ОДКБ і ШОС. За попередньою інформацією, щонайменше три навчання будуть проведені на полігонах «ДНР» в умовах, наближених до бойових.

Планується, що всі російські мобілізовані та контрактники початкову підготовку проходитимуть на території Росії, а завершальний етап на полігонах у зоні СВО, «щоб адаптувалися до місцевих умов».

У зв’язку з цим зростає роль і наявність у підрозділах ЗСУ великої кількості БПЛА та інших літальних засобів, здатних виявляти та знищувати живу силу та техніку ворога на великій відстані. Ворога бажано знищувати ще до його прибуття до лінії фронту. Перевага у небі стає ключовим завданням на наступний рік, підсумовує блогер.


Теги: військовий полігонВоенный ПолигонМіноборони РФМинобороны РоссииШойгу СергейНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаокупаціяОккупацияВС РФ

Дата і час 03 грудня 2023 г., 00:06     Переглядів Переглядів: 1785
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.116372