АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

Колишня топ-менеджерка Facebook зізналася в крадіжці 4 мільйонів доларів

Читать на русском
Колишня топ-менеджерка Facebook зізналася в крадіжці 4 мільйонів доларів
Колишня топ-менеджерка Facebook зізналася в крадіжці 4 мільйонів доларів

За даними офісу прокурора США Райана К. Б’юкенена, Барбара Ферлоу-Смайлз з січня 2017 року по вересень 2021 року працювала провідним стратегом, глобальним керівником ресурсних груп із залучення різноманітності у Facebook, Inc (нині Meta). За цей час жінка незаконно заволоділа сумою понад 4 мільйонів доларів, яка належала компанії, повідомляє CNN.

«Ця обвинувачена зловживала довірою як керівник Facebook, щоб обдурити компанію на мільйони доларів, ігноруючи підступні наслідки підриву репутації та важливості її місії щодо різноманітності», — йдеться в заяві Б’юкенена.

За словами прокурора США, Ферлоу-Смайлз використовувала корпоративний рахунок, щоб вести розкішний спосіб життя в Каліфорнії та Джорджії.

За словами Б’юкенена, Ферлоу-Смайлз шахрайським шляхом використовувала кошти Facebook для оплати численних особистих витрат, включаючи перукарів та нянь. Також з коштів Facebook вона перевела 18 000 доларів дошкільному закладу за навчання дитини.

«Схема» Ферлоу-Смайлз полягала в тому, щоб прив’язати кредитні картки її компанії до PayPal, Venmo і Cash App, а потім використовувати ці картки для оплати іншим за послуги, в тому числі такі, які ніколи не надавалися. Друзі, родичі та колеги, які отримували виплати, потім повертали частину грошей Ферлоу-Смайлз як відкат, пояснили в офісі прокурора.

Барбара Ферлоу-Смайлз визнала себе винною у крадіжці понад 4 мільйонів доларів із Facebook. Винесення вироку призначено на 19 березня 2024 року.


Теги: КражикражаКрадіжкакрадіжкиБарбара Ферлоу-Смайлзтоп - менеджерыMetaFacebook

Дата і час 15 грудня 2023 г., 11:35     Переглядів Переглядів: 1608
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.125645