АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 18°C
Харків: 19°C
Дніпро: 20°C
Одеса: 22°C
Чернігів: 18°C
Суми: 17°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 14°C
Рівне: 15°C

Напередодні праймеріз у США Трамп вирвався у лідери, - опитування

Читать на русском
Напередодні праймеріз у США Трамп вирвався у лідери, - опитування
Напередодні праймеріз у США Трамп вирвався у лідери, - опитування

Сезон праймеріз 2024 року в Сполучених Штатах починається з того, що Дональд Трамп значно випереджає своїх суперників-республіканців за ключовими показниками популярності. При цьому рейтинг схвалення роботи Джо Байдена впав до мінімуму для будь-якого президента за останні 15 років.

Про це повідомляє ABC News.

За даними національного опитування, яке проводять в Айові, Трамп особливо високо оцінюється республіканцями та незалежними республіканцями за трьома показниками: найкращі шанси на перемогу в листопаді, сильний лідер і найбільш кваліфікований кандидат від партії.

Трамп також випереджає своїх опонентів-республіканців, але з меншим відривом, за двома іншими показниками - емпатією та загальними цінностями. І сім із десяти республіканців позитивно оцінюють Трампа.

Загалом 72% дорослих, які дотримуються республіканської орієнтації, були б задоволені висуненням Трампа як кандидата, як і 75% у травні. 61% задовольнився б Роном ДеСантісом. Інші кандидати набрали менше балів: Ніккі Гейлі - 48 %; Вівек Рамасавамі - 44 %; Кріс Крісті (який зняв свою кандидатуру) - 23 %; Аса Гатчінсон - 17 %.

Порівняно з Трампом з боку республіканців, значно менше демократів і незалежних, які дотримуються демократичних поглядів, були б задоволені висуненням Байдена від своєї партії - 57 %, що відображає його слабкі рейтинги загалом і з таких питань, як економіка та імміграція.


Теги: Выборы в СШАВибори в СШАКрис КристиГатчинсон АсаДеСантис РонИзвек РамасовамиГейли НиккиДжо БайденБайден ДжозефБайден ДжоСоцопросОпросопитуванняСШАТрамп ДональдДональд Трамп

Дата і час 14 січня 2024 г., 20:52     Переглядів Переглядів: 2101
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.175882