АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

Нардеп розкрив, як налякав заступника Шойгу мільйонами автоматів у Києві

Читать на русском
Нардеп розкрив, як налякав заступника Шойгу мільйонами автоматів у Києві
Нардеп розкрив, як налякав заступника Шойгу мільйонами автоматів у Києві

Очільник фракції "Слуга народу" в Раді Давид Арахамія зізнався, що на початку війни під час перемовин з росіянами у Стамбулі налякав заступника міністра оборони РФ Сергія Шойгу Олександра Фоміна.

Як розповів Арахамія у коментарі УНІАН, коли постало питання можливого захоплення Києва, ексочільник МВС Денис Монастирський сказав, що немає часу готувати якісь механізми, потрібно просто людям на вулицях роздавати зброю.

"Це спрацює як певний психологічний фактор і для людей, щоб вони не втекли з міста, і для росіян, тому що зброї на руках багато, і люди чинитимуть опір", - зазначив Арахамія.

Заступник Шойгу Фомін, який представляв Росію на переговорах у Стамбулі, запитав: "Чим ви будете чинити опір?". Арахамія відповів йому різко, трохи перебільшивши масштаби роздачі зброї цивільним.

"А я кажу, що станом на зараз, поки ми з вами розмовляємо, я трошки прикрасив, звичайно, вже роздано півмільйона автоматів, а коли ми закінчимо сьогодні, буде більше мільйона. А коли ми поїдемо, буде вже два мільйони. Сказав, що у вас немає шансів взяти місто. І це спрацювало", - додав Арахамія.

Переговори з Росією - що відомо

Останнім часом деякі лідери західних країн почали стверджувати, що настав час домовитися про припинення війни на Україні. Однак аналітики вважають, що цей спосіб мислення упускає з уваги масштаби цілей Росії і те, що Кремль реально може запропонувати.

В ГУР зазначають, що Кремль занепокоєним тим, що довга війна несе у собі ризики дестабілізації всередині Росії. За даними української розвідки, ворог бачить небезпеку й у збереженні Україною виходу до Чорного морі.

За словами радника глави ОП Михайла Подоляка, мирні переговори з Росією можуть відбутися лише після того, як російські війська покинуть територію України. "Відхід" з Кремля Володимира Путіна сам по собі не є підставою для початку переговорів.


Теги: ПутінПутинПодоляк МихаилПодолякМонастырский ДенисСтамбулФомин АлександрКиївКиевАрахамия Давид

Дата і час 17 січня 2024 г., 13:24     Переглядів Переглядів: 2108
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.939187