АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 19°C
Харків: 18°C
Дніпро: 21°C
Одеса: 20°C
Чернігів: 17°C
Суми: 18°C
Львів: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 12°C

Окупанти на Донеччині "купують" пенсіонерів гуманітаркою, щоб поповнити лави партії Путіна

Читать на русском
Окупанти на Донеччині "купують" пенсіонерів гуманітаркою, щоб поповнити лави партії Путіна
Окупанти на Донеччині "купують" пенсіонерів гуманітаркою, щоб поповнити лави партії Путіна

Російські окупанти на тимчасово окупованих територіях продовжують підготовку до вистави під назвою "вибори президента РФ". Нині вони активно "вербують" нових членів до партії Володимира Путіна "Единая Россия".

Зокрема, на тимчасово окупованій частині Донеччини загарбники нав’язують пенсіонерам партійні квитки путінської політсили в обмін на обіцянки гуманітарної допомоги. Про це повідомили у Центрі національного спротиву.

"На тимчасово окупованих територіях Донеччини росіяни обіцяють гуманітарну допомогу пенсіонерам в обмін на партійний квиток "Единой России". Окупанти створили на тимчасово окупованих територіях гуманітарну кризу, де у людей немає грошей на проживання й тепер намагаються купити тих, хто від них залежний. Зокрема завдяки пенсіонерам окупаційна адміністрація планує набрати людей до партії міжнародного злочинця Володимира Путіна", – йдеться у повідомленні.

Реалізація цієї схеми є частиною комплексу заходів щодо підготовки на окупованих територіях України вистави під назвою "вибори президента РФ": новоспечених "членів партії" планують використовувати як масовку.

"Це необхідно для "виборів президента РФ", адже є ще одним пазлом підготовки до цього пропагандистського фарсу. За логікою окупанта, майбутні члени партії мають забезпечити видимість явки на кількох відкритих дільницях. Центр національного спротиву зауважує, що всі організатори "виборів" будуть нести за це відповідальність, адже Росія не здатна та й не зацікавлена захищати своїх дрібних посіпак", – зазначили у ЦНС.


Теги: ОккупацияокупаціяЕдиная РоссияПутінПутинпенсіонериПенсионерыГуманітарна допомогаГуманитарная помощьДонецкая областьДонецька область

Дата і час 27 січня 2024 г., 09:42     Переглядів Переглядів: 1806
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.780631