АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 19°C
Харків: 18°C
Дніпро: 21°C
Одеса: 20°C
Чернігів: 17°C
Суми: 18°C
Львів: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 12°C

Російська пропаганда збирається просувати нові наративи, — ЗМІ

Читать на русском
Російська пропаганда збирається просувати нові наративи, — ЗМІ
Російська пропаганда збирається просувати нові наративи, — ЗМІ

За даними журналістів, російські пропагандисти підготували нові заяви про "користь" санкцій, напругу між Азербайджаном і Радою Європи, відмову Словаччини від поставок зброї Україні, а також про ймовірну війну РФ із Китаєм.

У Російській Федерації придумали нові наративи для виправдання війни в Україні. Про те, які статті готують російські пропагандисти, пише "24 Канал" із посиланням на власні джерела.

Повідомляється, що в одній із таких статей пропагандисти мають намір провести паралель між війною в Україні та війною Російської Імперії з Японією, акцентуючи увагу на тому, що зрештою вигоду здобула виключно Велика Британія.

Так, у РФ збираються просувати думку, що зараз Захід намагається домогтися схожого результату. Росіянам спробують вселити, що в разі поразки російської армії в Україні або зміни влади в РФ, росіян нібито можуть використовувати для тиску на Пекін. Йтиметься про необхідність зберігати та зміцнювати суверенітет, щоб громадян РФ "не погнали війною проти Китаю".

Журналісти також з’ясували, що в РФ мають намір зосередитись на риториці нового прем’єр-міністра Словаччини Роберта Фіцо. Очікується, що росЗМІ акцентують увагу на відмові Словаччини від поставок зброї Україні, заявивши, що вона ще може знадобитися самим словакам, якщо Україна програє війну.

Окрім того, у джерелі згадуються нові заяви щодо "користі" антиросійських санкцій. Цього разу пропагандисти збираються навіювати громадянам, що обмеження "спровокували зростання якості російської освіти", оскільки в РФ повернулися студенти, відраховані із західних ЗВО.

Згідно із заявами російської пропаганди, у такий спосіб російська промисловість нібито може отримати більше кваліфікованих робітників.

За даними видання, російські пропагандисти також збираються експлуатувати тему напруження між Азербайджаном і Радою Європи. За словами журналістів, у РФ вважають, що чим гіршими будуть відносини Брюсселя з Баку, тим більше останнє схилятиметься до Москви.


Теги: СловаччинаСловакияФицо РобертВойнаВійнаУкраїнаУкраинаРада ЄвропиСовет ЕвропыАзербайджанКитайросійська пропагандароссийская пропагандаРоссияРосія

Дата і час 30 січня 2024 г., 00:44     Переглядів Переглядів: 1895
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
3.505172