АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 20°C
Дніпро: 22°C
Одеса: 21°C
Чернігів: 19°C
Суми: 19°C
Львів: 11°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 13°C

Пономарьов розкрив нові деталі рейду до Курської області: "Бій триває"

Читать на русском
Пономарьов розкрив нові деталі рейду до Курської області: "Бій триває"
Пономарьов розкрив нові деталі рейду до Курської області: "Бій триває"

За словами колишнього депутата Держдуми, перша подібна акція на території країни-агресора відбулася майже рік тому. Спочатку це була Брянська область, потім Білгородська, а тепер ще Курська.

На території кількох прикордонних областей Російської Федерації від ранку досить неспокійна обстановка. Пов’язана вона з рейдами, влаштованими представниками Легіону "Свобода Росії", "Сибірського батальйону" та Російського добровольчого корпусу (РДК). Колишній депутат Держдуми Ілля Пономарьов в ефірі з Дмитром Гордоном поділився новими подробицями щодо цього.

Проникнення російських підрозділів через кордон було зафіксовано у Курській та Білгородській областях. Ілля Пономарьов нагадав, що бійці з РДК практично рівно рік тому здійснили ходку до Брянської області і це була перша подібна операція, хоч і невелика.

"Потім була велика акція наприкінці травня-початку червня у Білгородській області, яка вже робилася спільно Легіоном "Свобода Росії" та РДК. І потім Легіон заходив на територію Білгородської області буквально щотижня. Просто це вже перетворилося на рутину, тому про це ніхто не писав", - ділиться колишній депутат Держдуми.

Також вони не збираються щось робити для піару, адже це життя солдатів, якими ризикувати ніхто не буде, йдеться у повідомленні. При цьому їх постійно закликали організувати щось велике.


Теги: Брянская областьРосіяРоссияГосдума РФГосдумаРусский добровольческий корпуслегіон Свобода РосіїЛегион Свобода РоссииБелгородская областьКурская областьПономарев Илья

Дата і час 13 березня 2024 г., 00:22     Переглядів Переглядів: 1862
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.075363