АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 20°C
Дніпро: 22°C
Одеса: 21°C
Чернігів: 19°C
Суми: 19°C
Львів: 11°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 13°C

У ГУР назвали заяви про збиття гелікоптера Black Hawk фейком

Читать на русскомRead in English
У ГУР назвали заяви про збиття гелікоптера Black Hawk фейком
У ГУР назвали заяви про збиття гелікоптера Black Hawk фейком

Російські пропагандисти та численні Telegram-канали вдень 17 березня почали масово поширювати повідомлення про нібито збиття гелікоптера Black Hawk, що належить Головному управлінню розвідки Міноборони України. У ньому, стверджували представники держави-агресора, нібито перебував "десант" у кількості "до 20 осіб".

У ГУР ці твердження назвали брехнею, приуроченою до виборів Путіна. Розвідники також порадили "чорноротим пропагандистам та їхнім рабовласникам із Кремля" зав’язувати з алкоголем.

Вдень 17 березня російські пропагандисти почали поширювати інформацію про збиття гелікоптера UH-60 Black Hawk у Сумській області. Це твердження вони пов’язали з рейдом російських добровольців на території РФ.

"Воїни армії Росії збили вертоліт противника UH-60 Black Hawk американського виробництва з десантом на борту. Борт противника знищено у районі української Лукашівки. На борту військово-транспортного вертольота було до 20 осіб. Противник планував висадку у російських Козинках з метою створення видимості контролю над населеним пунктом", – видав один із z-пропагандистів, чий допис розтиражували пропагандистські ЗМІ.

Чергова брехня: у ГУР назвали заяви про збиття гелікоптера Black Hawk фейком eiqxitqidteant

На "перемогу" окупантів та їх глашатаїв над "вертольотом американського виробництва" відреагував представник ГУР Андрій Юсов.

"Можу підтвердити, що заяви російських пропагандистів – це чергова брехня в рамках так званих виборів Путіна. Усі борти Black Hawk справні і продовжують виконувати поставлені завдання", – заявив він.

Чергова брехня: у ГУР назвали заяви про збиття гелікоптера Black Hawk фейком

А в офіційному Telegram-каналі ГУР тим часом порадили пропагандистам та їхнім кураторам зав’язувати з алкоголем.

"Усі борти "Black Hawk" Головного управління розвідки Міністерства оборони України перебувають в чудовому робочому стані; їхні екіпажі продовжують виконувати бойові та спеціальні завдання. Чорноротим пропагандистам та їхнім рабовласникам із Кремля, які поширюють фейки про начебто збиття гелікоптера воєнної розвідки України, слід менше зловживати спиртним", – зазначено у повідомленні.

Розвідники також показали роботу Black Hawk на відео.


Теги: ГУР МОЮсов АндрейАндрей ЮсовФейквертолет MH-60M Black Hawk

Дата і час 17 березня 2024 г., 17:19     Переглядів Переглядів: 2008
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.096514