АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

Пройде по Москві: Данилов відповів Путіну на слова про "санітарну зону"

Читать на русском
Пройде по Москві: Данилов відповів Путіну на слова про "санітарну зону"
Пройде по Москві: Данилов відповів Путіну на слова про "санітарну зону"

Секретар РНБО України Олексій Данилов заявив, що у Володимира Путіна наразі справи йдуть погано. Він це розуміє і не може вибратися з пастки, в яку загнав себе сам.

Українські військові створять "санітарну зону" у Росії. Більше того, до цього процесу можуть приєднатися інші країни. Про це в ефірі телемарафону розповів секретар РНБО Олексій Данилов.

Коментуючи слова глави Кремля Володимира Путіна про створення так званої "санітарної зони" в Україні, Данилов заявив, що таке утворення буде організоване українськими військовими поряд із Москвою.

"Звичайно, "санітарна зона" буде зроблена, але точно не Путіним, а українським військом. Причому не лише українським військом, а я більш ніж впевнений, що в цьому братимуть участь і інші країни. І цей "санітарний кордон" проходитиме на території кордонів таких міст як Москва може трохи далі", — заявив Данилов.

За його словами, "санітарна зона" потрібна для того, щоби російські терористи не змогли напасти на Україну у майбутньому. Більше того, створення такої зони буде однією з умов перемоги у війні.

Олексій Данилов про "санітарну зону" (дивитися з 4 хвилини)

Також Данилов заявив, що у Володимира Путіна після виборів справи погані. І голова Кремля це розуміє. Росію у теперішньому вигляді в світовому співтоваристві ніхто не сприйматиме серйозно, а тому все, що залишилося у Москви — це ядерний шантаж.

"Він (Путін, — ред.) розуміє, що це для них усіх катастрофа. Він не має виходу з тієї пастки, в яку він сам себе загнав. З ним ніхто не спілкуватиметься", — сказав секретар РНБО.


Теги: Напад Росії на УкраїнуВойнаВійнаПутінПутинРосіяРоссияСНБОРНБОДанилов АлексейДаниловДанілов

Дата і час 20 березня 2024 г., 08:13     Переглядів Переглядів: 2135
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.065174