АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

У Міноборони РФ виправдали масштабну атаку по українській енергосистемі: "Всі цілі досягнуто"

Читать на русском
У Міноборони РФ виправдали масштабну атаку по українській енергосистемі: "Всі цілі досягнуто"
У Міноборони РФ виправдали масштабну атаку по українській енергосистемі: "Всі цілі досягнуто"

Відомство Шойгу хвалиться нібито знищенням "іноземної військової техніки НАТО", "найманців" та "підприємств з випуску та ремонту озброєння".

У Росії прокоментували сьогоднішній масований ракетний обстріл України. Зокрема у Москві кажуть, що атака нібито стала відповіддю на рейд російських добровольців регіонами РФ. Про це йдеться у повідомленні в Telegram Міноборони Росії.

Як зазначили у відомстві Шойгу, армія окупанта нібито використала для ударів "високоточну зброю" та безпілотники по енергетичній інфраструктурі, об’єктах військово-промислового комплексу, залізничним вузлам. Окремо в оборонному відомстві РФ не забули нагадати про нібито обстріли арсеналів, місця розташування формувань української армії та "іноземних найманців".

Окремо в Міністерстві оборони Росії зазначили, що нібито вдалося "дезорганізувати функціонування підприємств промисловості з випуску та ремонту озброєння, військової техніки та боєприпасів".

У Москві похвалилися знищенням внаслідок сьогоднішнього обстрілу військової техніки в Україні, отриманої від країн НАТО, а також, що "завадили перекиданню до переднього краю резервів". Як завжди, РФ зазначила, що "всі цілі досягнуті".

Також у російському Міноборони спробували виправдатися, що масштабна атака України нібито стала відповіддю на рейд російських добровольців у Білгородську та Курську області РФ.

Нагадаємо, що в ніч з 21 на 22 березня російські військові атакували Україну, застосувавши понад 150 дронів та ракет. Силам протиповітряної оборони вдалося збити 55 "Шахедів" та 37 ракет.

Основним прицілом загарбників стали енергетичні об’єкти. Росіяни, зокрема, атакували ДніпроГЕС. Особливо важка ситуація склалася у Харкові — місто повністю залишилося без світла. Відомо про проблеми з водопостачанням, Інтернетом, не працює електротранспорт.


Теги: російська пропагандароссийская пропагандаНАТОобстрілиОбстрілОбстрелРакетные ударыРакетні удариАтакаНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаМіноборони РФМинобороны РоссииШойгу Сергей

Дата і час 22 березня 2024 г., 18:28     Переглядів Переглядів: 2042
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.073011