АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 21°C
Дніпро: 23°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 20°C
Суми: 20°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 13°C
Рівне: 15°C

ПриватБанк віддав колекторам борг пенсіонерів, які перебувають в окупації

Читать на русском
ПриватБанк віддав колекторам борг пенсіонерів, які перебувають в окупації
ПриватБанк віддав колекторам борг пенсіонерів, які перебувають в окупації

Українець поскаржився на дії ПриватБанку, який передав борг пенсіонерів, що перебувають в окупованому Скадовську, колекторам. У відповідь у банку зазначили, що банк має право передавати заборгованість колекторській компанії. 

"Мої батьки перебувають в окупації в маленькому містечку Скадовськ на лівому березі Дніпра. До війни мій тато активно користувався кредиткою від Приватбанку, своєчасно ії поповнював", - пояснив чоловік у профільному форумі Мінфін. Окупанти заблокували роботу українських операторів, що значно ускладнило процес використання картки. 

"Приватбанк натравив на мого батька коллекторів із компанії "Інтер-ріск", які вимагають сплатити борг незважаючи на те, що люди на Лівобережжі перебувають у заручниках. Коллекторам була надана відповідь, що одразу після визволення Лівобережжя мій тато погасить заборгованість, але вони вимагають кошти негайно", - поскаржився клієнт. 

У "Приваті" відповіли, що стягнення заборгованості банк може доручити проводити колекторській компанії. "Якщо кредит не було відступлено, тоді приймається рішення залучити колекторську компанію для роботи із заборгованістю. З усіма питаннями щодо врегулювання заборгованості необхідно звертатися до компанії "ІНТЕР-РІСК УКРАЇНА", - пояснили в банку. 

Зазначимо, що, незважаючи на повномасштабну війну, а також окупацію частини території, українські банки продовжують надавати кредити, виконувати свої обов’язки. А для цього необхідно, щоб свої обов’язки також виконували і клієнти.


Теги: пенсіонериПенсионерыСкадовскокупаціяОккупацияколекториКоллекторыБоргиДолгиПриватбанк

Дата і час 30 березня 2024 г., 18:39     Переглядів Переглядів: 1816
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.295707