АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

Небезпечно для життя мати гарне авто на окупованій Луганщині

Читать на русском
Небезпечно для життя мати гарне авто на окупованій Луганщині
Небезпечно для життя мати гарне авто на окупованій Луганщині

Троє військовослужбовців Росії, один із яких раніше судимий, викрали з будинку місцевого жителя "ЛНР", розстріляли та кинули його тіло у водоймище.

Як пишуть російські телеграм-канали, стало відомо про криваву кару жителя ОРЛО. 2-го квітня до "відділу МВС" міста Кадіївка (Стаханов) звернулася жінка і повідомила, що напередодні її чоловіка 65-річного Олексія Кириченка викрали люди в камуфляжі і відвезли в невідомому напрямку.

Наступного дня оперативники встановили та схопили трьох військовослужбовців із в/ч 22179 «БАРС -12», які зізналися, що у жертви нібито був борг, за рахунок якого вони забрали автомобіль Тойота Ланд Крузер 200 разом із господарем та поїхали у бік Лисичанська. Дорогою між ними стався конфлікт і військові розправилися з чоловіком: Олексія Кириченка розстріляли з АКС-74У та скинули його у воду.

Двоє із затриманих виявилися вихідцями з КБР: 37-річний гранатометник Магомет Жашуєв та 34-річний командир взводу Зафір Мізієв. Примітно, що у 2015 році він був засуджений до 7 років ув’язнення з іншим земляком, визнаним активним прихильником терористичної організації ІДІЛ і підготовкою підривників у Сирії. Як він опинився в лавах військовослужбовців Росії - велике питання. Третім схопленим у "ЛНР" був 27-річний командир відділення Денис Кисельов із Хабаровська.

 qhiqqhiqziedant


Теги: окупаціяОккупацияЛНРЛуганська областьЛуганская область

Дата і час 07 квітня 2024 г., 17:51     Переглядів Переглядів: 2630
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.253245