АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 20°C
Дніпро: 22°C
Одеса: 21°C
Чернігів: 19°C
Суми: 19°C
Львів: 11°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 13°C

ЗС РФ перекидають із Маріуполя в Запорізьку область техніку, — ОВА

Читать на русском
ЗС РФ перекидають із Маріуполя в Запорізьку область техніку, — ОВА
ЗС РФ перекидають із Маріуполя в Запорізьку область техніку, — ОВА

За словами начальника обласної військової адміністрації Івана Федорова, окрім поповнення резервів на півдні фіксується збільшення кількості обстрілів. Минулої доби окупанти атакували регіон 450 разів.

Російські окупанти активізувалися у Запорізькій області. Противник не лише почав накопичувати там резерви, а й інтенсивніше атакувати населені пункти, які перебувають під контролем України. Деталями в ефірі телемарафону поділився начальник Запорізької обласної військової адміністрації Іван Федоров.

За його словами, останнім часом значно збільшилась кількість обстрілів у регіоні. Також зафіксовано, що російські окупанти здійснюють передислокацію військової техніки з тимчасово окупованого Маріуполя у бік Запоріжжя.

"Ми бачимо, що ворог нарощує інтенсивність на Запорізькому напрямку. Бачимо це як за новою додатковою технікою, так і за кількістю обстрілів території Запорізької області. Минулої доби противник майже 450 разів завдавав ударів по території області, зруйнував чергові 11 цивільних будинків, у більшій частини на прифронтових територіях. Також ми бачимо збільшення інтенсивності.

Окремо начальник обласної військової адміністрації додав, що ще місяць тому було близько 200-250 обстрілів на день, а зараз йдеться про понад 400 атак на регіон на добу. Іноді фіксувалося й 550.

Як заявив Іван Федоров, в основному під ворожі обстріли потрапляють такі населені пункти, як Роботине, Гуляйполе, Оріхів.


Теги: Нападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаФедоров ИванЗапорізька областьЗапорожская областьВС РФ

Дата і час 05 червня 2024 г., 00:42     Переглядів Переглядів: 2091
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.49004