АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 19°C
Харків: 18°C
Дніпро: 21°C
Одеса: 20°C
Чернігів: 17°C
Суми: 18°C
Львів: 10°C
Ужгород: 11°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 12°C

ЗСУ з самого ранку штурмують село Глибоке у Харківській області

Читать на русскомRead in English
ЗСУ з самого ранку штурмують село Глибоке у Харківській області
ЗСУ з самого ранку штурмують село Глибоке у Харківській області

ЗСУ тримають оборону населеного пункту, розташованого за 20 км від околиць Харкова. Останні зміни на цьому відрізку фронту відбулися на третій день наступу, і з того часу просування ворога не було.

Російські війська загальмували на північних околицях села Глибоке під Харковом і майже місяць не можуть просунутись на нові позиції. У населеному пункті тривають бої з використанням бронемашин і авіації. Про деталі боїв на півночі Харківської області під час весняно-літнього наступу ЗС РФ ідеться у повідомленні користувача соцмережі X (Twitter) із ніком banderafella.

Допис про ситуацію в Глибокому з’явився у мережі об 11 год. 7 червня. Автор вказує, що тривають бої між бійцями ЗСУ та підрозділами ЗС РФ. Російське командування намагається підтягнути резерви у населений пункт, щоб зайняти позиції, важливі для подальшого наступу. Однак ці резерви розбиваються артилерією, зауважується у тексті.

"Охорона цього села має вирішальне значення. Бій напружений і незламний", — ідеться в дописі.

На відео, прикріпленому до повідомлення, можна побачити панораму села, зафіксовану з дрона. Видно зруйновані будинки, кілька точок, з яких здіймається дим після вибухів. У кадр потрапила бронемашина — БТР чи БМП: вона стріляє зліва направо. Помітно, як повітря прорізається червоними слідами пострілів.

У Telegram-каналі Webarchive встановили координати місцевості, яка потрапила на відео — це точка 50.255475, 36.415971. Якщо позначити її на карті, то стає зрозуміло, що бій відбувається на західній околиці Глибокого у "сірій зоні" між позиціями ЗСУ та ЗС РФ.

Наступ РФ на Харків, село Глибоке, 7 червня, карта qhiqqxidkiqkhant


Теги: ВойнаВійнаНапад Росії на УкраїнуНападение России на Украинубоевые действиясело ГлубокоеХарьковская областьХарківська областьфронтЗСУВСУ

Дата і час 07 червня 2024 г., 21:47     Переглядів Переглядів: 2247
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.104825