АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

Україна обіграла Молдову 4:0, але, можливо, втратила Миколенка

Читать на русском
Україна обіграла Молдову 4:0, але, можливо, втратила Миколенка
Україна обіграла Молдову 4:0, але, можливо, втратила Миколенка

За перемогу над 153 футбольною збірною світу Україна заплатила, можливо, високу ціну. Основний лівий захисник команди Віталій Міколенко (з ліверпульського "Евертона") отримав травму та ризикує пропустити Чемпіонат Європи у Німеччині.

Українська футбольна збірна, яка займає 22-й рядок у поточному рейтингу ФІФА, переграла в товариському матчі 153-у збірну світу Молдову з рахунком 4:0.

Україна ударно розпочала свою останню контрольну гру перед стартом Євро. Вже на другій хвилині Роман Яремчук скористався неузгодженістю дій захисників збірної Молдови та лівою шведою пробив у верхній кут голкіпера Доріана Райляна.

Вітання Роману Яремчуку eiqrtihtiduant

Вітання Роману Яремчуку

На 19-й хвилині форвард, який минулого сезону захищав кольори іспанської "Валенсії", мав можливість зробити дубль. Але вийшовши на ударну позицію після асиста Циганкова, він пробив у воротаря.

Андрій Лунін, у якого в клубному сезоні, що завершився, 31 матч за мадридський "Реал" і 10 на нуль, практично не вступав у гру в першому таймі. Перший удар у площину його воріт був на 42-й хвилині.

Наприкінці тайму Віктор Циганков забив свій 13-й гол у матчах за збірну. Після стіночки з Георгієм Судаковим він вийшов віч-на-віч з кіпером і точно пробив низом.

Віктор Циганков

Віктор Циганков забиває після передачі Георгія Циганкова

На початку другого тайму Артем Довбик отримав м’яч на правому краю штрафного майданчика та безперешкодно пробив голкіпера Райляна – 3:0 на користь України.

Нападник третьої команди Іспанії в сезоні, що завершився, Ла Ліги приклав ногу і до четвертого голу у ворота Молдови — вивів на рандеву з воротарем Судакова, який його спокійно переграв.

Травма Віталія Миколенка: футболіст зі сльозами на очах пішов із поля

Віталій Миколенко

Віталій Миколенко

Із неприємного. Викликає побоювання травма лівого захисника Віталія Миколенка. Третій представник Англійської Прем’єр-ліги у збірній на 30-й хвилині зі сльозами йшов з поля, зважаючи на все, припускаючи, що рядове зіткнення з молдавським футболістом коштуватиме йому участі в Чемпіонаті Європи. Показовою є і його реакція на болючі відчуття у правій ступні: Миколенко, кульгаючи, впав на газон і в серцях бив кулаком по газону. На заміну вийшов "канонір" Зінченко, який, як відомо, сильніший у атаці, аніж в оборонних діях.

Яка травма у Миколенка

Віталій Миколенко

Віталій Миколенко

Колишній співробітник медичного відділу футбольного клубу "Рух" Дмитро Бабелюк вважає , що захисник Молдови жорстко зіграв проти Миколенка. За його словами, це нова травма, бо попереднє ушкодження футболіста "Евертона" було на лівій нозі.

Пошкоджено внутрішню групу зв’язок, а також потенційно міжкістковий синдесмоз, вважає Бабелюк,

"Я б не став ховати шанси Віталія на Євро, гравці часто емоційно реагують на такі речі в останній товариській грі", - сказав він, додавши, що Миколенко, можливо, все ж таки доведеться пропустити кілька ігор на Євро.

Але якщо підтвердиться, що внутрішня зв’язка розірвалася, тоді Чемпіонат Європи для захисника виключено, оскільки мінімальні терміни відновлення такого пошкодження — 3-5 тижнів.


Теги: Цыганков ВикторЯремчук РоманМолдовафутболистыфутболістиЗбірна УкраїниНаціональна збірна України з футболуНациональная сборная Украины по футболуМиколенко Виталий

Дата і час 11 червня 2024 г., 23:55     Переглядів Переглядів: 2143
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.066713