АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 18°C
Харків: 19°C
Дніпро: 20°C
Одеса: 22°C
Чернігів: 18°C
Суми: 17°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 14°C
Рівне: 15°C

У Південній Кореї переглянуть питання постачання зброї в Україну

Читать на русском
У Південній Кореї переглянуть питання постачання зброї в Україну
У Південній Кореї переглянуть питання постачання зброї в Україну

У Південній Кореї мають намір переглянути питання постачання зброї в Україну. Примітно, що таке рішення було ухвалено після того, як російський диктатор Володимир Путін відвідав диктатора КНДР Кім Чен Ина.

Представник південнокорейського президента натякнув, що постачання систем озброєння для ЗСУ може бути збільшено в майбутньому. Про це повідомляє видання Yonhap.

Уряд Південної Кореї розкритикувал угоду між Росією та Північною Кореєю. Також у Сеулі наголосили, що мають намір переглянути питання військової допомоги Україні.

"Уряд чітко наголошує, що будь-яка співпраця, яка прямо чи опосередковано допомагає Північній Кореї збільшити свою військову міць, є порушенням резолюцій Ради Безпеки ООН і підлягає моніторингу та санкціям з боку міжнародної спільноти", – йдеться у заяві канцелярії президента, Таке порушення, додають, погіршить відносини Сеула із Москвою.

Примітно, що раніше Південна Корея вагалася, чи продаватиме Сполученим Штатам боєприпаси, які могла б використовувати Україна в боротьбі проти РФ. Вашингтон підштовхував Сеул до озброєння української армії, але Південна Корея чинила опір, посилаючись на свою політику не постачати зброю країнам, які перебувають у стані війни.


Теги: РосіяРоссияПутінПутинКим Чен ЫнНападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнавійськова допомогаВоенная помощьЮжная КореяКореяСеверная КореяПівнічна КореяПівденна КореяКНДР

Дата і час 20 червня 2024 г., 15:31     Переглядів Переглядів: 1584
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.06444