АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

Щоб пройти 20 метрів, ЗС РФ витрачають роту, — НГУ

Читать на русском
Щоб пройти 20 метрів, ЗС РФ витрачають роту, — НГУ
Щоб пройти 20 метрів, ЗС РФ витрачають роту, — НГУ

Російська армія має резерви, щоби застосовувати їх на лінії фронту і  накопичувати в тилу, пояснив командир екіпажу БПЛА Андрій Отченаш. Резерви кидають у "самовбивчі" атаки, щоб окупувати 5 метрів української території.

Підрозділи ЗС РФ активізуються по всьому фронту на сході, по черзі атакуючи у різних точках з відривом до 200 км. Росіяни кидають в атаку наявні резерви, перекидають війська, але тиснуть із однаковою силою: немає ділянок, де атаки ослабли. Які наслідки мають для армії ворога штурми українських позицій, командир екіпажу БПЛА "Кара небесна" бригади Нацгвардії "Рубіж" Андрій Отченаш розповів в ефірі "Київ 24".

Отченаш уточнив, що сьогодні його екіпаж працює на Лиманському напрямку. За його словами, атаки ЗС РФ, які тут відбуваються, можна назвати "самовбивчими". Російські командири часом тижнями штурмують позиції Сил оборони. При цьому їм справді вдається просунутися на 20-30 метрів, визнав командир. У той самий час росіяни втрачають взводи (15-45 чол.) чи роти (100-300 чол.).

"Можливо, вони просунулися на якихось 5 м, але, зрештою, більшість із них залишилася на тому клаптику землі лежати", - заявив Отченаш.

Також військовий пояснив, що під час особливих активізацій росіян на одній ділянці фронту на інших полегшення не відчувається. Наприклад, коли ЗС РФ почали атакувати Торецька, на інших відрізках сила тиску не зменшилася. Відчуття, що "десь гарячіше, а десь холодніше" - це "ситуативно", оскільки ворог має можливість і кидати в бій резерви, і їх накопичувати. Тому без проблем розпочинаються нові атаки на великій відстані вздовж усієї лінії фронту, прозвучало в ефірі.

"Буквально за кілька днів вони можуть піти зовсім на іншому напрямку, на відстані 200-300 км. Не встигаєш відпочивати через те, що ворогів багато і знищувати їх потрібно постійно", - почули журналісти.


Теги: Отченаш АндрейНападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаНацгвардіяНацгвардияВС РФ

Дата і час 08 липня 2024 г., 15:45     Переглядів Переглядів: 1514
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.901395