АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 21°C
Дніпро: 23°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 20°C
Суми: 20°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 13°C
Рівне: 15°C

У НАТО засудили ракетний удар Росії по Україні

Читать на русском
У НАТО засудили ракетний удар Росії по Україні
У НАТО засудили ракетний удар Росії по Україні

Генеральний секретар НАТО Єнс Столтенберг засудив масований ракетний удар країни-агресорки Росії по Україні, який забрав життя 37 мирних українців. Він зазначив, що російські окупанти знову вбили мирних жителів України, серед яких є діти.

Про це керівник Альянсу заявив у понеділок, 8 липня, на брифінгу перед зустріччю з міністром оборони США Ллойдом Остіном, йдеться на сайті Пентагону. Столтенберг наголосив, що Росія продовжує свою жорстоку війну проти української держави.

"Лише сьогодні ми бачили жахливі ракетні атаки проти українських міст, які вбили безневинних мирних людей, включаючи дітей. Я засуджую ці жахливі атаки", – сказав чиновник.

Він наголосив, що під час саміту НАТО, який розпочнеться 9 липня у Вашингтоні, члени блоку ухвалюватимуть рішення щодо подальшого збільшення допомоги Україні.

"Росія повинна зрозуміти, що вона не буде здатна нас "перечекати". Вони повинні сісти (за стіл переговорів. – Ред.) і ухвалити рішення, згідно з яким Україна переможе як суверенна незалежна держава", – наголосив Столтенберг.


Теги: Нападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаСтолтенберг ЙенсНАТОУкраїнаУкраинаРакетные ударыРакетні удари

Дата і час 09 липня 2024 г., 15:38     Переглядів Переглядів: 1478
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
2.101751