АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 18°C
Харків: 19°C
Дніпро: 20°C
Одеса: 22°C
Чернігів: 18°C
Суми: 17°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 14°C
Рівне: 15°C

Підлітки з України викрали мешканця Варшави та вимагали викуп

Читать на русском
Підлітки з України викрали мешканця Варшави та вимагали викуп
Підлітки з України викрали мешканця Варшави та вимагали викуп

Наприкінці червня поліція Варшави отримала повідомлення про викрадення 23-річного мешканця Варшави. Співробітники карного розшуку негайно розпочали розслідування, збираючи відомості про нападників та транспортний засіб, яким вони скористалися для скоєння злочину.

Під час операції потерпілий у супроводі співробітників поліції вирушив на місце викрадення. Потерпілий розповів, що на нього напали кілька хлопців, застосувавши газовий балончик, і силоміць змусили його сісти в машину. Він не зміг дати точного опису нападників та автомобіля. Вирушивши на місце, де його висадили викрадачі, слідчі виявили телефон потерпілого.

Потерпілий дав свідчення, згідно з якими нападники загрожували йому, били, відібрали гроші та окуляри, а також вимагали 3000 злотих. Після того, як вони пішли, хлопець вирушив додому і повідомив про те, що сталося в поліцію.

Поліцейські опитали свідків і за кілька днів затримали чотирьох громадян України віком від 15 до 19 років. У ході операції було вилучено ножі, газовий пістолет, копію гранати, пневматичну гвинтівку, наручники, балаклаву та ящик з патронами.

18- та 19-річних затриманих помістили до ізолятора, а 15- та 16-річних неповнолітніх — до дитячої кімнати поліції. Двом старшим затриманим було пред’явлено звинувачення у пограбуванні, викраденні людини та спробі здирництва. Їм загрожує від 5 до 15 років позбавлення волі. Суд задовольнив клопотання прокурора щодо тимчасового арешту на 3 місяці.

Молодші підозрювані постали перед судом у справах сім’ї та неповнолітніх. За пограбування з використанням предмета, що нагадує вогнепальну зброю, та викрадення 23-річного хлопця їм загрожує до 20 років позбавлення волі. Вони також будуть утримуватись в ізоляторі для неповнолітніх протягом 3 місяців.


Теги: ПохищениеУкраїнціУкраинцыВаршаваподросткипідліткиПольщаПольша

Дата і час 11 липня 2024 г., 08:15     Переглядів Переглядів: 1892
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
3.833187