АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

Спікер палати представників Джонсон закликав Байдена негайно піти у відставку

Читать на русском
Спікер палати представників Джонсон закликав Байдена негайно піти у відставку
Спікер палати представників Джонсон закликав Байдена негайно піти у відставку

Спікер Палати представників Конгресу США Майк Джонсон закликав Джо Байдена піти у відставку – якщо Байден не може балотуватися в президенти, то він не може і виконувати обов’язки президента.

Про це він написав в Х.

-У цей безпрецедентний момент американської історії ми повинні чітко усвідомлювати, що сталося. Демократична партія викреслила кандидата від демократів з виборчих бюлетенів трохи більше ніж за 100 днів до виборів.

Визнавши недійсними голоси понад 14 мільйонів американців, які обрали Джо Байдена кандидатом у президенти від демократів, самопроголошена «партія демократії» довела прямо протилежне.

Перспективи партії не кращі і з віце-президентом Камалою Гарріс, яка є співвласницею катастрофічних політичних провалів адміністрації Байдена. Як друга особа в команді й абсолютно бездарний прикордонний цар, Гарріс була радісною співучасницею не лише руйнування американського суверенітету, безпеки і процвітання, а й найбільшого політичного приховування в історії США. Вона знала так само довго, як і будь-хто інший, про його нездатність служити.

Незалежно від хаосу в нинішньому Білому домі, нашим супротивникам по всьому світу слід нагадати, що Конгрес США, американські військові та американський народ повністю готові і віддані справі захисту наших інтересів як вдома, так і за кордоном.

Якщо Джо Байден не готовий балотуватися в президенти, він не може бути президентом. Він повинен негайно піти у відставку. 5 листопада не може настати досить скоро, – написав Джонсон.


Теги: Джо БайденБайден ДжозефБайден ДжоБайденВідставкаОтставкаВыборы в СШАВибори в СШАСШАМайк Джонсон

Дата і час 21 липня 2024 г., 22:28     Переглядів Переглядів: 1698
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.071766