АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 20°C
Дніпро: 22°C
Одеса: 21°C
Чернігів: 19°C
Суми: 19°C
Львів: 11°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 13°C

Загарбники посилюють фільтраційні заходи на ТОТ Херсонщини

Читать на русском
Загарбники посилюють фільтраційні заходи на ТОТ Херсонщини
Загарбники посилюють фільтраційні заходи на ТОТ Херсонщини

Російські війська посилюють контроль усіх цивільних, які планують виїзд із тимчасово окупованої Херсонщини.

Про це повідомили Сили оборони Півдня.

У повідомленні уточнюють, що це стосується тих українців, котрі не обміняли свої паспорти на російський папірець. До них особливо прискіпливе ставлення.

У підсумку люди, які проходять перевірку у місцевому аеропорту, просто не встигають на потрібний рейс і стають заручниками росіян.

У травні Центр національного спротиву поінформував, що у Поволжі в Росії розгорнулося масштабне будівництво фільтраційних таборів під виглядом дитячих піонерських таборів.

Зауважується, що росіяни зводять швидкомонтажні модульні будиночки, швидше бараки, які вміщатимуть сотні “відвідувачів”.

Кремль вибудовує систему фільтраційних таборів від початку своєї окупації України. У таких зонах людей перевіряють на лояльність окупаційній владі. Також з її допомогою намагаються створити базу даних мешканців окупованих територій.

Раніше британська розвідка повідомила, що станом на сьогодні щонайменше 11 000 українських дітей утримуються у 43 так званих “таборах перевиховання” по всій Росії за тисячі км від дому.

Також стало відомо, що влада РФ продовжує імплементацію стратегії етнічної чистки українців на тимчасово окупованих територіях України. Перший етап передбачає проведення системних фільтраційних заходів задля витіснення патріотично налаштованого населення.

Тоді як на другому етапі росіяни масово депортуватимуть українців на територію РФ, так змінюючи етнічний склад українських територій. Водночас на місце українців ворог планує переселити етнічних росіян, ускладнюючи реінтеграцію тимчасово окупованих територій після деокупації.

Зауважимо, заступник глави Радбезу РФ Дмитро Медведєв поділився планами Кремля щодо репресій проти українських громадян на тимчасово окупованих територіях України. За його словами, українці ТОТ, які “завдають шкоди” Росії, повинні бути “викриті і покарані, заслані до Сибіру для перевиховання в таборах примусової праці”.

Як мовиться у звіті ISW, показові судові процеси і репресії сталінської епохи, починаючи з 1920-х і 1930-х років, так само були спрямовані на “шкідників”, особливо в сільськогосподарській сфері. Аналітики додали, що використання Медведєвим риторики сталінської епохи про “чистки” є показовим.

У ЦНС вкотре закликали приєднуватися до боротьби з росіянами. Зокрема повідомити інформацію про розташування ворога, його позиції, техніку можна на анонімний чат-бот.


Теги: фильтрацияфільтраційні табориокупаціяОккупацияХерсонська областьХерсонская область

Дата і час 24 липня 2024 г., 21:18     Переглядів Переглядів: 1619
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.380544