АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 20°C
Дніпро: 22°C
Одеса: 21°C
Чернігів: 19°C
Суми: 19°C
Львів: 11°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 13°C

Зеленський розкрив свій секрет занять спортом за шаленого графіка

Читать на русскомRead in English
Зеленський розкрив свій секрет занять спортом за шаленого графіка
Зеленський розкрив свій секрет занять спортом за шаленого графіка

Президент України Володимир Зеленський розповів про важливість фізичних навантажень у своєму повсякденному житті. За словами політика, він намагається приділяти спорту хоча б 40 хвилин на добу, хоч і має шалений графік.

Про це Зеленський розповів у розмові з французькими журналістами, яку було опубліковано на на YouTube-каналі "Зе! Президент". В інтерв’ю він зізнався, що спорт для нього є обов’язковим. "Сьогодні я це робив у поїзді. Це не так багато треба часу, якщо тобі це хочеться робити. 30 секунд – можна це зробити в коридорі поїзда. Можна це зробити будь-де", – зазначив державний діяч. Серед класичних вправ, які виконує політик, – присідання й віджимання.

Однак, зазначив Зеленський, для нього спорт – "це де великі досягнення й великі спортсмени, які віддають цьому життя". "А для мене це просто – ну так, трішки розім’ятися. Фізична напруга – вона обов’язково потрібна, щоб трішки мозок відпочив. Тому, якщо є можливість уночі, пізно ввечері чи дуже рано зранку, я намагаюся знайти свої 30-40 хвилин", – додав очільник держави.

На початку 2024 року президент розповів, що намагається знайти хвилинку хоча б для елементарної зарядки. Особливо він приділяє час спорту перед сном та після пробудження. Крім того, Зеленський зізнався, що стежить за собою та вважає, що у його віці "небезпечно" їсти солодощі. 


Теги: інтерв’юИнтервьюСпортЗеленский

Дата і час 01 серпня 2024 г., 21:38     Переглядів Переглядів: 2062
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.214915