АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 21°C
Дніпро: 23°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 20°C
Суми: 20°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 13°C
Рівне: 15°C

Співачка Камалія розповіла, чому передумала вступати до лав ЗСУ: "Мене Залужний відмовив"

Читать на русском
Співачка Камалія розповіла, чому передумала вступати до лав ЗСУ: "Мене Залужний відмовив"
Співачка Камалія розповіла, чому передумала вступати до лав ЗСУ: "Мене Залужний відмовив"

Співачка стверджує, що на початку повномасштабного вторгнення вона планувала підписати контракт зі Збройними силами, але згодом змінила своє рішення.

47-річна українська співачка Камалія (справжнє ім’я Наталія Захур), яка була заміжньою з мільйонером пакистанського походження Мохаммадом Захуром, розповіла, як планувала піти служити у ЗСУ за контрактом, проте передумала. Подробицями співачка поділилася в інтерв’ю Славі Дьоміну.

Зокрема, Камалія зізналася, що на початку повномасштабного вторгнення планувала піти добровільно служити у ЗСУ та навіть планувала підписати контракт, проте згодом співачка передумала.

"Мене зупинили діти, бо, розумієте, коли ти можеш виїжджати в рік лише певний якийсь період, це зовсім... А я почала розуміти... Я почала розуміти, десь були емоції - я розірву цих росіян, я там усе, я буду боротися, я за свою країну, я піду захищати. У мене було це все емоційно. Потім, коли я почала аналізувати і спілкуватися з військовими, и мені сказали, що ти лише в такий-то період зможеш виїжджати з України, а мої діти в  Лондоні з батьком, і він не хоче, поки війна, сюди їх повертати. Тато — це тато, а мама… Якби їм було по 16 років, я пішла б".

Відомо, що Камалія має медичну освіту, проте співачка планувала стати у ВСУ снайперкою. Вона також зізналася, що її рішення вступити до лав ЗСУ також було і на тлі розлучення із чоловіком.

Крім цього, Камалія зізналася також, що мала розмову з тоді ще головнокомандувачем ЗСУ Валерієм Залужним, який також відмовляв її йти на фронт.

"Мене навіть Залужний відмовив. Мені Залужний сказав, ти набагато більше зробиш і робиш зараз, ніж ти підеш на фронт", - розповіла співачка.


Теги: Залужный ВалерийЗалужныйЗСУВСУРозлученняразводНападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаАртистыАртистиЗахур МохаммадЗахур КамалияКамалия

Дата і час 06 серпня 2024 г., 16:20     Переглядів Переглядів: 2152
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.252337