АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 18°C
Харків: 19°C
Дніпро: 20°C
Одеса: 22°C
Чернігів: 18°C
Суми: 17°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 14°C
Рівне: 15°C

Жителі Курської області влаштували справжнє полювання на «кадирівців»

Читать на русском
Жителі Курської області влаштували справжнє полювання на «кадирівців»
Жителі Курської області влаштували справжнє полювання на «кадирівців»

За останні п’ять діб InformNapalm отримав від місцевих мешканців Курської області 127 повідомлень про місцезнаходження "кадирівців", більшість повідомлень виявились дуже корисними та майже 80% підтвердились під час дорозвідки.

Жителі Курщини вирішили позбутися від "кадирівців", які їх тероризували, руками ЗСУ. Від початку спецоперації ЗСУ в області місцеві влаштували справжнє полювання на вояків "Ахмату". Про це повідомляє розвідувальна спільнота InformNapalm.

"Мешканці Курщини продовжують передавати дані про дислокацію "кадирівців" у лісосмугах поблизу їхніх населених пунктів. Цього разу зібралося вже декілька свідчень, що "кадирівців" бачили у лісосмузі населеного пункту Коренево. Зокрема, 4 повідомлення вдалося перевірити шляхом HUMINT/OSINT", — йдеться в повідомленні.

Розслідувачі ідентифікували ще кількох "кадирівців", які переховуються в лісопосадках і числяться як воєнні злочинці в базах ГУР.

"Загалом за останні 5 діб ми отримали від місцевих мешканців Курщини 127 повідомлень про місцезнаходження "кадирівців", більшість повідомлень виявились дуже корисними та близько 80% підтвердились в ході дорозвідки", — проінформували в InformNapalm.

 eiqrridhikzant


Теги: КадыровцыГУР МОВоеннопленныевійськовополоненіРосіяРоссияКурская областьПрорив кордону в Курській областіКурська область

Дата і час 13 серпня 2024 г., 08:53     Переглядів Переглядів: 2667
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.506146