АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

Білорусь допомагає РФ "модернізовувати" іранські безпілотники

Читать на русском
Білорусь допомагає РФ "модернізовувати" іранські безпілотники
Білорусь допомагає РФ "модернізовувати" іранські безпілотники

Білорусь взялася допомагати Росії модернізувати іранські безпілотники. На одному з підприємств військово-промислового комплексу Білорусі, зокрема, перефарбовують "Шахеди" в чорний колір для маскування нічних запусків.

Спрямовуючи імпортовані з Ірану дрони-камікадзе на гомельський завод, Росія прагне уникнути перевантаження виробництва зі збирання "Шахедів" у Татарстані. Про це розповіли у Центрі національного спротиву.

Режим білоруського диктатора Олександра Лукашенка продовжує допомагати російському "колезі" Володимиру Путіну у продовженні повномасштабної агресії РФ проти України. Росія активно використовує білоруський ВПК у власних цілях, зокрема, білоруси допомагають росіянам "модернізувати" іранські дрони-камікадзе.

Так, на одному з гомельських оборонних підприємств "Шахеди" перефарбовують у чорний колір, аби ускладнити їхнє виявлення українськими ППО під час нічних атак.

"Йдеться про імпортовані з Ірану Shahed 136. Їх фарбування відбувається в Білорусі, аби не перевантажувати виробництво в Єлабузі, де росіяни збирають "Шахеди" за іранською технологією. Таким чином режим Лукашенка продовжує обслуговувати загарбницьку війну Кремля й намагається затягнути свою країну у війну. Закликаємо місцеве населення й надалі передавати інформацію щодо співпраці двох режимів", – зазначили у ЦНС, вказавши бот для передачі інформації.


Теги: Нападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаShahed-136Shahed-131РосіяРоссияБелорусьБілорусь

Дата і час 17 серпня 2024 г., 13:38     Переглядів Переглядів: 1742
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.643266