АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 20°C
Дніпро: 22°C
Одеса: 21°C
Чернігів: 19°C
Суми: 19°C
Львів: 11°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 13°C

РФ через брак кадрів кинула на захист Курської області "космічну піхоту", – ЗМІ

Читать на русском
РФ через брак кадрів кинула на захист Курської області "космічну піхоту", – ЗМІ
РФ через брак кадрів кинула на захист Курської області "космічну піхоту", – ЗМІ

Командування військами РФ перекинуло свою так звану космічну піхоту на оборону Курської області, де продовжується наступ ЗСУ. Через брак кадрів у мотострілки "перекваліфікували" військовослужбовців із підрозділів Військово-космічних сил, враховуючи персонал станцій попередження про ядерний удар та авіабаз важких бомбардувальників.

Про це повідомляє російське інтернет-видання "Важные истории", зареєстроване у Латвії. Воно посилається на джерело, знайоме із ситуацією у підрозділах ВКС РФ, додаючи, що його слова підтверджуються відкритими даними.

"Мотострілецький полк із військовослужбовців ВКС створили у травні-червні для групи прикриття кордону. До прикордонних районів його піхота прибула за кілька тижнів до прориву ЗСУ, в середині липня", – йдеться у повідомленні.

Росія через брак кадрів кинула на захист Курщини  eiqetidzuikhant

Співрозмовник видання розповів, що до вказаного підрозділу увійшли солдати з рот охорони, а також інженери, механіки й невелика кількість офіцерів із льотного складу. Усіх їх відрядили до піхоти з аеродромів "Українка" в Алтайському краї, "Бєлая" в Іркутській області та "Енгельс" у Саратовській області РФ. Хоча на цих авіабазах дислокуються важкі бомбардувальники Ту-22М або Ту-95, з яких росіяни запускають ракети по українських містах.

Також до складу "космічної піхоти" увійшли військовослужбовці одного з російських космодромів, персонал спеціальних складів ВКС і співробітники радіолокаційних станцій "Воронеж" (об’єкти виставлені вздовж кордонів РФ для попередження про ядерний удар).

Росія через брак кадрів кинула на захист Курщини

За даними російського видання, "космічні піхотинці" вже зазнають втрат у намаганні відбити курську операцію ЗСУ. Так, у боях біля селища Коренево зник 22-річний росіянин Ілля Романов, якого перевели до піхоти з 28-го арсеналу космічних військ у Тамбовській області РФ (об’єкт підвищеної секретності, де зберігаються ракети та супутники).

"Мотострілки ВКС, ймовірно, були і в колоні техніки, спаленої ударом з HIMARS під Рильськом у ніч проти 9 серпня. У цьому місці того ж дня було поранено 22-річного сержанта ВКС В’ячеслава Бондаренка, переведеного з авіабази важких бомбардувальників в Амурській області", – констатувало ЗМІ.


Теги: Прорив кордону в Курській областіВойнаВійнаЗСУВСУКурская областьКурська областьРоссияРосія

Дата і час 18 серпня 2024 г., 13:34     Переглядів Переглядів: 1906
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
1.824862