АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 21°C
Дніпро: 23°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 20°C
Суми: 20°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 13°C
Рівне: 15°C

Reuters: Трамп у битві з Гарріс намагається привернути увагу ЗМІ до себе

Читать на русском
Reuters: Трамп у битві з Гарріс намагається привернути увагу ЗМІ до себе
Reuters: Трамп у битві з Гарріс намагається привернути увагу ЗМІ до себе

Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп намагається привернути увагу ЗМІ до себе під час боротьби з кандидатом від Демократичної партії Камалою Гарріс.

Про це повідомляє Reuters.

Протягом усіх чотирьох днів Національного з’їзду Демократичної партії (з 19 до 22 серпня) Трамп проводив контрзаходи, організовуючи власні події по всій країні, сподіваючись відвернути увагу ЗМІ від Гарріс.

Крім того, у п’ятницю Трамп з трибуни ресторану в Лас-Вегасі оголосив про свій план скасування податків на чайові для офіціантів та інших працівників сфери обслуговування. Таким чином, колишній президент намагався "перевернути сторінку тижня", на якому його затьмарила Гарріс. Трамп прагнув зосередитись на політичних питаннях, а не на особистих атаках на свого опонента. Він також розповів про зусилля своєї кампанії щодо залучення іспаномовних виборців у Неваді (штаті, що вагається), який може вплинути на результат виборів 5 листопада.

Reuters зазначило, що податкова пропозиція є одним із ключових пунктів економічного порядку денного Трампа. Радники кандидата в президенти наполягають, щоб він зосередився саме на цьому питанні, а не на частих особистих атаках на зовнішність, походження та інтелект Гарріс, попереджаючи, що це може відлякати поміркованих виборців, які йому потрібні для перемоги.

Однак, як пише агентство, виступи Трампа з питань зовнішньої політики, економіки та злочинності привернули мало уваги і не змогли відвернути фокус від Гарріс. Це стало шокуючим поворотом для політика, який звик домінувати на перших шпальтах.

Трамп та його помічники сподіваються, що гучний фінал з’їзду демократів ознаменує закінчення "медового місяця" для Гарріс, яка стала кандидатом у президенти трохи більше місяця тому, після того як чинний президент США Джо Байден вийшов із гонки.


Теги: СШАВыборы в СШАВибори в СШАТрамп ДональдДональд ТрампТрампХаррис КамалаКамала ГаррисКамала Харрис

Дата і час 24 серпня 2024 г., 08:12     Переглядів Переглядів: 1848
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.47727