АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 21°C
Дніпро: 23°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 20°C
Суми: 20°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 13°C
Рівне: 15°C

У РФ переговорну позицію України назвали ультиматумом, — ISW

Читать на русском
У РФ переговорну позицію України назвали ультиматумом, — ISW
У РФ переговорну позицію України назвали ультиматумом, — ISW

На думку аналітиків, офіційні особи Російської Федерації також вдалися до безпідставних звинувачень України в намірах використати хімічну зброю на полі бою і знову говорять про "брудну бомбу".

Російські офіційні особи продовжують використовувати українське вторгнення в Курську область в своїх наративах і неправдиво стверджують, що Україна не бажає брати участь у легітимних переговорах. Відповідальність за мирне врегулювання в Росії покладають повністю на Україну. Про це пише "Інститут вивчення війни" у звіті від 27 серпня.

Голова Служби зовнішньої розвідки РФ Сергій Наришкін заявив, що переговори між Росією та Україною неможливі через вторгнення в Курську область. Міністр закордонних справ Сергій Лавров також намагався позиціонувати переговорні пропозиції України, які основані на міжнародному праві, як ультиматуми.

В ISW вважають, що Кремль зацікавлений у веденні переговорів лише з метою досягнення повної капітуляції України, а будь-які заяви Росії про протилежне спрямовані на введення Заходу в оману та примушення його до поступок щодо суверенітету та територіальної цілісності України.

"Брудна бомба"

Російські офіційні особи знову вдалися до безпідставних звинувачень України в намірах використати хімічну зброю на полі бою. Начальник військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту ЗС РФ генерал-лейтенант Ігор Кирилов та російське Міноборони заявили 27 серпня, що українські сили можуть використати відпрацьоване ядерне паливо для "брудної бомби". Кремль знову вдається до цього наративу, на тлі вторгнення України в Курську область. Таким чином, в Росії намагаються перешкодити підтримці з боку Заходу.

Китай

Спеціальний представник Китаю з питань Євразії Лі Хуей взяв участь в інформаційній операції РФ, націленій на приховування провини за повномасштабне вторгнення РФ в Україну. Він заявив, що в КНР, Бразилії, Індонезії та Південній Африці вважають, що оборонна промисловість деяких країн сприяє затягуванню війни в Україні.


Теги: Прорив кордону в Курській областіНападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаПереговориПереговорыРосіяРоссияМЗС РосіїМИД РоссииЛавров Сергей

Дата і час 28 серпня 2024 г., 13:22     Переглядів Переглядів: 1693
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.287751