АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 18°C
Харків: 19°C
Дніпро: 20°C
Одеса: 22°C
Чернігів: 18°C
Суми: 17°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 14°C
Рівне: 15°C

Новогродівку здали фактично без бою, а Селидове вже наполовину під загарбниками, - Безугла

Читать на русскомRead in English
Новогродівку здали фактично без бою, а Селидове вже наполовину під загарбниками, - Безугла
Новогродівку здали фактично без бою, а Селидове вже наполовину під загарбниками, - Безугла

Таку заяву зробила заступник голови оборонного комітету Ради Мар’яна Безугла, коментуючи публікацію головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського про битви на Покровському напрямку.

«Кілька днів поспіль працював у командах, які ведуть оборону на Покровському напрямку, де на той час була найскладніша ситуація. Робота у штабі триває майже 24/7. Постійно доводиться приймати нестандартні рішення щодо посилення оборони та знищення наступаючого супротивника. Найінтенсивніші бої йдуть на східній околиці Гродівки, далі вздовж кордону Кам’яного та Червоного ярів, прямо в Новогродівці, нижче, в районі східного передмістя Михайлівки, яке знаходиться перед Селидовим», – написав Сирський у Фейсбуці.

«Бої у Новогродівці? Її здали практично без бою, тридцять росіян захопили колись двадцятитисячне місто, пройшовши порожні фортифікації. Ми з вами, мабуть, розминулися, бо щось не бачила вас у Селидовому, яке за кілька днів наполовину під росіянами. Новогродівка ще кілька тижнів тому громадянське місто без будь-якої підготовки до оборони. Бо більшість підрозділів із напрямку зняли! Навіщо ця брехня?», – прокоментувала Безугла.


Теги: Нападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуНовогродовкаСелидовеСелидовофронтВойнаВійнаЗСУВСУБезуглая МарьянаСырский Александр

Дата і час 29 серпня 2024 г., 22:07     Переглядів Переглядів: 1941
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.098343