АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 22°C
Харків: 23°C
Дніпро: 24°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 21°C
Суми: 22°C
Львів: 12°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 14°C

Reuters: Ізраїль і ХАМАС погодилися на триденне перемир’я для вакцинації

Читать на русском
Reuters: Ізраїль і ХАМАС погодилися на триденне перемир’я для вакцинації
Reuters: Ізраїль і ХАМАС погодилися на триденне перемир’я для вакцинації

Мж Ізраїлем та ХАМАСом буде оголошено триденне перемир’я, яке дозволить здійснити щеплення від поліомієліту на території Гази.

Про це повідомляє Reuters, з посиланням на слова Ріка Пеперкорна, найвищого представника Світової організації охорони здоров’я на Палестинських територіях.

“Ізраїльські військові та представники палестинського угруповання ХАМАС погодилися на три окремі зоновані триденні паузи у Газі, які дадуть можливість провести перший раунд щеплення дітей від поліомієліту”, – зазначено у матеріалі.

Зазначається, що кампанію з щеплення планується розпочати у неділю, коли бойові дії повинні призупинитися з шостої ранку до третьої дня. “Кампанія розпочнеться у центральній частині Гази трьома днями перемир’я поспіль. Після цього вона переміститься на південь Гази, де бої також припиняться на три дні, а потім – у північну Газу”, – стверджує Reuters.

При цьому, у разі необхідності, сторони погодилися продовжити ці гуманітарні паузи на один додатковий день. “Через чотири тижні після першої дози потрібно буде провести другий раунд щеплень”, – наголошує агентство.

Щоб зупинити поширення вірусу поліомієліту, ВООЗ має намір охопити щепленнями 90% дітей у кожному регіоні. “Ми готові співпрацювати з міжнародними організаціями для здійснення цієї кампанії та захисту понад 650 тисяч палестинських дітей у Секторі Гази”, – зазначив представник ХАМАСу Басем Наім у коментарі Reuters.


Теги: полиомиелитвакцинацияХАМАСІзраїльИзраильПеремирие

Дата і час 30 серпня 2024 г., 07:21     Переглядів Переглядів: 1349
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.065812