АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 18°C
Харків: 19°C
Дніпро: 20°C
Одеса: 22°C
Чернігів: 18°C
Суми: 17°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 14°C
Рівне: 15°C

У Ростовській області РФ вже кілька днів горить нафтобаза «Атлас»

Читать на русском
У Ростовській області РФ вже кілька днів горить нафтобаза «Атлас»
У Ростовській області РФ вже кілька днів горить нафтобаза «Атлас»

Неподалік міста Каменськ-Шахтинський в Ростовській області Росії станом на ранок 30 серпня продовжує палати нафтобаза "Атлас". Удару по ній безпілотники завдали в ніч на 28 серпня.

Чорного диму над об’єктом стає все більше. Про це свідчать відео з місця "бавовни". До речі, увечері 28-го числа там пролунав ще один вибух – вогонь дістався ще однієї ємності.

"Отже, горітиме, поки не згорить повністю, так само, як і попереднє нафтосховище в Пролетарську", – висловив свою думку український журналіст і блогер Денис Казанський у своєму каналі в Telegram.

"Атлас" розташований біля федеральної автомобільної дороги М-4 "Дон": Москва – Воронеж – Ростов-на-Дону – Краснодар – Новоросійськ. Тому більшість кадрів із місця пожежі знімали автомобілісти, які проїжджали повз.

До речі, багато місцевих Telegram-каналів намагалися не акцентувати увагу на "інциденті" на нафтосховищі занадто активно. Це також відзначили й одні з найсміливіших ростовських пабліків.

Їхні автори 28 серпня зверталися до регіонального уряду за коментарем щодо площі пожежі, але отримали відмову. "А районний голова кинув слухавку, коли йому зателефонував наш кореспондент", – написав один із Telegram-каналів Ростовщини.

Лише близько 15:00 голова Кам’янського району запровадив режим підвищеної готовності та повідомив, що сам перебуває на місці події. До цього вся інформація, яку можна було побачити на офіційній сторінці місцевої адміністрації, стосувалася свят (наприклад, чиновники опублікували пост про День нафти 27 серпня).

"Зараз пожежа досі палає, дим помічають усі, хто проїжджає по М-4", – зазначив ростовський Telegram-канал.


Теги: ПожарпожежаНефтебазанафтобазаРоссияРосіяРостовская область

Дата і час 30 серпня 2024 г., 11:47     Переглядів Переглядів: 1828
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
5.163945