АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 21°C
Дніпро: 23°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 20°C
Суми: 20°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 13°C
Рівне: 15°C

Туреччина бере участь у чеській ініціативі та постачає снаряди ЗСУ

Читать на русском
Туреччина бере участь у чеській ініціативі та постачає снаряди ЗСУ
Туреччина бере участь у чеській ініціативі та постачає снаряди ЗСУ

Компанія Czechoslovak Group роз’яснила причини різниці між ціною, запропонованою виробником, та остаточною вартістю від постачальника.

Туреччина – одна з країн, що закуповує боєприпаси для України в рамках чеської ініціативи, постачаючи ЗСУ 155-мм фугасно-уламкові снаряди за ціною 2700 доларів.

Про це зазначила компанія-постачальник Czechoslovak Group, хоча раніше інформація про учасників проєкту була відсутня через активну позицію Росії в деяких країнах. 

Проте у документі, що обговорюється серед журналістів, вказано, що вартість боєприпаса за чеською ініціативою становить 3200 доларів, що на 500 доларів перевищує ціну, запропоновану виробником. Саме тому у Czechoslovak Group розкрили роль Туреччини в цій ситуації та пояснили, що ціна пропозиції завжди є орієнтовною, а не законтрактованою. Вони погодилися, що різниця в цінах у цьому випадку є справедливим і розумним прибутком.

"Компанія не є простим посередником або перекупником, а надає досить складну послугу із значною доданою вартістю, використовуючи свої тривалі ноу-хау в області торгівлі військовими матеріалами", – пояснили в Czechoslovak Group. 

Крім того, існує значна різниця між ціною на складі виробника та ціною на складі у замовника. У другому випадку до прайсу додаються транспортні витрати на перевезення вибухонебезпечного вантажу, страхування, податки, мито та вартість тари. Також є непублічні витрати, наприклад, "заміна деяких компонентів боєприпасів на нові компоненти". 


Теги: Czechoslovak GroupЗСУВСУСнарядыСнарядиЧехияЧехіяТурцияТуреччина

Дата і час 30 серпня 2024 г., 21:43     Переглядів Переглядів: 1385
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.06471