АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 20°C
Дніпро: 22°C
Одеса: 21°C
Чернігів: 19°C
Суми: 19°C
Львів: 11°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 13°C

Путін висловив незадоволення через виключення слова "Росія" на Олімпіаді та став об’єктом насмішок

Читать на русском
Путін висловив незадоволення через виключення слова "Росія" на Олімпіаді та став об’єктом насмішок
Путін висловив незадоволення через виключення слова "Росія" на Олімпіаді та став об’єктом насмішок

Російський диктатор Володимир Путін безпідставно звинуватив Міжнародний олімпійський комітет (МОК) у нібито політизації спорту. Лідер Кремля охарактеризував організацію як підконтрольну "колективному Заходу", за що швидко став об’єктом насмішок серед уболівальників у мережі.

"Сучасні керівники Міжнародного олімпійського комітету, виконуючи накази колективного Заходу, особливо США, грубо нехтують олімпійськими ідеалами, які вони повинні захищати. Справа доходить до того, що слова "Росія" та "російський" повністю скасовуються на міжнародних турнірах", – зазначив Путін у інтерв’ю пропагандистському інформаційному агентству ТАСС.

Читачі порталу Sports.ru засміяли главу російської терористичної держави. Вони акцентували на тому, що риторика Путіна виглядає вкрай безглуздо й не змінюється протягом багатьох років.

"Так, як політизують спорт у Росії, його не політизують у жодній цивілізованій країні", "Дід навіть інвалідів допінгом годував... А тепер ще й чавкає", "Живуть так погано і бідно теж за вказівкою колективного Заходу?", "Але пустіть нас туди, на той злий загниваючий Захід у лігво ворогів", "Навіщо він одне й те саме повторює?", "Путін, введи в Лозанну війська!" – пишуть у коментарях.

 eiqruidrqixeant

Теги: Международный олимпийский комитет(МОК)Міжнародний олімпійський комітет (МОК)Олимпиада-2024Олімпіада-2024РоссияРосіяПутінПутин

Дата і час 02 вересня 2024 г., 22:49     Переглядів Переглядів: 1987
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
1.65224