АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 21°C
Дніпро: 23°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 20°C
Суми: 20°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 13°C
Рівне: 15°C

NYT: Трамп і Гарріс фактично зрівнялися на останньому етапі президентських перегонів

Читать на русском
NYT: Трамп і Гарріс фактично зрівнялися на останньому етапі президентських перегонів
NYT: Трамп і Гарріс фактично зрівнялися на останньому етапі президентських перегонів

До дня виборів президента США залишилося менше двох місяців. Кандидати Дональд Трамп та Камала Гарріс фактично зрівняли свої шанси на перемогу.

Про це повідомляє  Reuters і The New York Times.

Згідно з опитуванням NYT і Siena College, рейтинг республіканця Трампа перевищує рейтинг демократа Гарріс на один процентний пункт (48% проти 47%). Ця різниця входить у тривідсоткову похибку опитування, що свідчить про те, що перемога будь-якого з кандидатів на виборах 5 листопада є абсолютно реальною.

 Трамп і Гарріс фактично зрівнялися на останньому етапі президентських перегонів, - NYT qhiquqiqhxidquant

Reuters вказує, що передвиборна кампанія Трампа пережила важкі часи після того, як у липні президент США Джо Байден вийшов з перегонів. Однак опитування показує, що ядро його підтримки залишилося стабільним.

Зокрема, опитування показало, що виборці відчувають потребу дізнатися більше про Гарріс, в той час як їхня думка про Трампа значною мірою не змінилася. В опитуванні 28% потенційних виборців заявили, що їм потрібно більше інформації про кандидата від Демократичної партії, тоді як лише 9% висловили таку ж потребу щодо Трампа.

Варто зазначити, що у вівторок, 10 вересня, на ABC відбудуться дебати між Трампом та Гарріс. На думку опитаних, вони можуть стати вирішальним моментом у гонці за пост президента США.

Як повідомляє Reuters, Гарріс отримає можливість поділитися більше подробицями про свою заплановану політику під час 90-хвилинного діалогу з Трампом. Гонка настільки близька, що навіть незначне посилення позицій будь-якого з кандидатів матиме істотне значення.

Агентство також зазначило, що з моменту, як восени Гарріс змінила Байдена на чолі списку демократів, вона активно брала участь у передвиборній кампанії, але обмежила свої незаплановані виступи та звела інтерв’ю зі ЗМІ до мінімуму.


Теги: Трамп ДональдДональд ТрампТрампСШАВыборы в СШАВибори в СШАХаррис КамалаКамала Харрис

Дата і час 08 вересня 2024 г., 20:51     Переглядів Переглядів: 1530
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.922815