АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 21°C
Дніпро: 23°C
Одеса: 23°C
Чернігів: 20°C
Суми: 20°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 13°C
Рівне: 15°C

У В’єтнамі тайфун завдав шкоди промисловим центрам, які постачають компоненти для Apple і VinFast

Читать на русском
У В’єтнамі тайфун завдав шкоди промисловим центрам, які постачають компоненти для Apple і VinFast
У В’єтнамі тайфун завдав шкоди промисловим центрам, які постачають компоненти для Apple і VinFast

У В’єтнамі починає стихати тайфун «Ягі», який спричинив численні повені та зсуви, завдавши руйнувань двом великим промисловим центрам.

Про це повідомляє АР.

Згідно з повідомленнями, в понеділок провінції Хайфон і Куангнінь все ще залишалися знеструмленими. Це промислові центри, де розміщено багато заводів, зокрема виробник електромобілів VinFast і постачальники Apple - Pegatrong і USI.

Влада продовжує оцінювати збитки, завдані промисловим об’єктам, за попередніми даними, тайфун пошкодив приблизно 100 підприємств, що призвело до мільйонних збитків, повідомляють місцеві ЗМІ.

 eiqrtiqkuiddtant

Десятки підприємств у провінції Хайфон не змогли відновити виробництво до понеділка через значні пошкодження. ЗМІ повідомляють, що дахи кількох заводів були зірвані, а вода проникла в виробничі приміщення, пошкодивши готову продукцію та дороге обладнання. Деякі компанії заявили, що для відновлення роботи знадобиться щонайменше місяць.

Прем’єр-міністр В’єтнаму Фам Мінь Чінь відвідав Хайфон у неділю і затвердив пакет допомоги у розмірі 4,62 млн доларів для відновлення портового міста.

Згідно з даними державних ЗМІ, через повені і зсуви, спричинені тайфуном, загинули щонайменше 59 людей, 299 постраждали. Рівень води в кількох річках на півночі В’єтнаму піднявся до небезпечних висот.

Так, у гірській провінції Као Банг зсувом було затоплено автобус з 20 пасажирами. Рятувальні служби прибули, але зсуви перекрили їм шлях.

У провінції Фу обвалився сталевий міст через переповнену водою Червону річку. Повідомляється, що 10 легкових і вантажних автомобілів, а також два мотоцикли впали в річку. Троє людей були врятовані, але 13 інших зникли безвісти.


Теги: ущербНепогодаVinFastAppleТайфунВ’єтнамВьетнам

Дата і час 09 вересня 2024 г., 17:13     Переглядів Переглядів: 1644
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.367163