АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 18°C
Харків: 19°C
Дніпро: 20°C
Одеса: 22°C
Чернігів: 18°C
Суми: 17°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 14°C
Рівне: 15°C

ISW: ЗСУ просунулися в Курській області, ЗС РФ відвели підрозділ з Херсонської

Читать на русском
ISW: ЗСУ просунулися в Курській області, ЗС РФ відвели підрозділ з Херсонської
ISW: ЗСУ просунулися в Курській області, ЗС РФ відвели підрозділ з Херсонської

За інформацією аналітиків, наприкінці серпня 2024 року підрозділи 61-ї бригади морської піхоти перебували в Херсонській області, й існує ймовірність, що ЗС РФ передислокували обмежені сили з Херсонської області до Курської.

Нещодавно українські війська просунулися в Курській області на тлі наступу в цьому районі 10 вересня. Геолокаційні знімки від 9 вересня підтверджують, що ЗСУ нещодавно зайняли позиції у східній частині Комарівки (південний захід від Коренева). Про це повідомляє Інститут вивчення війни у зведенні від 10 вересня.

Додаткові геолокаційні знімки за 9 вересня свідчать про просування ЗСУ на південний схід від села Вітряне (Коренівський район) — ймовірно, вздовж вузького коридору між територіями, контрольованими Росією, хоча точний маршрут українського наступу в цій місцевості наразі неясний.

 qhiddxiqhtiquxant

Карта DeepState: Комарівка, Курська область

Геолокаційні знімки за 9 вересня із українськими військовими у східній частині Руського Порічного підтверджують, що ЗСУ продовжують діяти у цьому населеному пункті.

Міністерство оборони РФ та низка інших російських джерел заявили, що бої тривали в районах Коренева, Апанасівки, Снагости, Крем’яного, Черкаського Порічного та Руського Порічного, Уланки і Борок.

Карта ISW: Курська область

Повідомляється, що російський підрозділ безпілотників, ймовірно, приписаний до 61-ї бригади морської піхоти (Ленінградський військовий округ), діє в районі Комарівки.


Теги: Курская областьПрорив кордону в Курській областіКурська областьВС РФНападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаЗСУВСУ

Дата і час 11 вересня 2024 г., 13:00     Переглядів Переглядів: 2342
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.071506