АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 20°C
Харків: 20°C
Дніпро: 22°C
Одеса: 21°C
Чернігів: 19°C
Суми: 19°C
Львів: 11°C
Ужгород: 13°C
Луцьк: 12°C
Рівне: 13°C

Байден планує наприкінці вересня обговорити із Зеленським стратегію успіху у війні, – Салліван

Читать на русском
Байден планує наприкінці вересня обговорити із Зеленським стратегію успіху у війні, – Салліван
Байден планує наприкінці вересня обговорити із Зеленським стратегію успіху у війні, – Салліван

Всеосяжна стратегія необхідна для успіху у війні України проти Росії, і така стратегія, яку пропонує Президент України Володимир Зеленський, обговорюватиметься на його зустрічі з президентом США Джозефом Байденом, яка намічена на тижні з 24 вересня, повідомив радник з національної безпеки президента США Джейкоб Салліван.

"Для успіху в цій війні нам потрібна всеосяжна стратегія, і саме її пропонує президент Зеленський. І тому ми з нетерпінням чекаємо на можливість сісти і обговорити це з ним. Президент Байден з нетерпінням чекає на цю розмову", – сказав Салліван на 20-й щорічній зустрічі. YES у Києві 13-14 вересня, організовану Фондом Віктора Пінчука.

За його словами, тиждень у Нью-Йорку, на якому відбудеться ця розмова між президентами, буде дуже важливим, і американська сторона активно до нього готується.

Салліван зазначив, що буде правильно, що цю стратегію представить Зеленський, тому що саме демократично обраний уряд України та народ України мають визначити "хід війни, свій шлях до перемоги та всі частини, які поєднуються один з одним".

"Ми з самого початку чітко заявили, що наше завдання – забезпечити Україні сильні позиції на полі бою, щоб вони опинилися в сильній позиції за столом переговорів. Президент Зеленський сказав, що зрештою ця війна має закінчитися шляхом переговорів, і нам потрібно, щоб вони були сильними у цих переговорах. Вони самі визначать, коли їм сісти за стіл переговорів і на яких умовах”, – заявив радник Байдена.

Він додав, що в ході цієї розмови, "в якій всі частини будуть зібрані разом", американська сторона представить свої пропозиції щодо можливої підтримки, а Україна подивиться на них у "в контексті стратегії дипломатії".

"У президента Байдена на той момент залишиться ще чотири місяці, і він має намір використати ці чотири місяці, щоб поставити Україну в найкраще становище для перемоги", – наголосив Салліван.


Теги: ЗеленскийЯлтинская европейская стратегияСалливан ДжейкНападение России на УкраинуНапад Росії на УкраїнуВойнаВійнаДжо БайденБайден ДжоБайден

Дата і час 15 вересня 2024 г., 08:28     Переглядів Переглядів: 3915
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.548137