АНТИКОР — національний антикорупційний портал
МОВАЯЗЫКLANG
Київ: 18°C
Харків: 19°C
Дніпро: 20°C
Одеса: 22°C
Чернігів: 18°C
Суми: 17°C
Львів: 12°C
Ужгород: 14°C
Луцьк: 14°C
Рівне: 15°C

На Вінниччині сталася смертельна ДТП: подушка безпеки вбила 2-річну дівчинку

Читать на русском
На Вінниччині сталася смертельна ДТП: подушка безпеки вбила 2-річну дівчинку
На Вінниччині сталася смертельна ДТП: подушка безпеки вбила 2-річну дівчинку

У смертельній ДТП на Вінниччині загинула дворічна дівчинка після того, як водійка Opel Zafira на сільській ґрунтовій дорозі зіткнулася з електроопорою. Внаслідок удару спрацювала подушка безпеки, яка і забрала життя дитини, що сиділа на передньому сидінні разом із 5-річною сестричкою.

27-річна водійка не впоралася з управлінням авто.

Про це інформує поліція Вінницької області.

“Дівчинка, яка сиділа на передньому сидінні, яке не було обладнане для перевезення дітей, загинула на місці аварії, а її сестричку з травмами доставили до лікарні”, - зазначається у повідомленні поліції.

За кермом перебувала найкраща подруга матері дівчаток.

Того дня виповнилося 8 років з дня їхнього одруження, тож батьки вирушили до Вінниці, щоб зробити урочисті фото та відзначити цю подію. 2-річна Меланія та 5-річна Соломія залишилися під наглядом подруги.

Згодом водійка написала у своєму Instagram, що за мить до аварії дівчатка були веселими, їли пончики на передньому сидінні та сміялися. Коли авто врізалося у стовп — спрацювали подушки безпеки.  

“Меланія вся в крові, непритомна, кров із вуха, з рота, вся машина в крові. Соломія тільки запитує: "Що з Меланією?" – описувала водійка пережитий жах.

Невдовзі на місце аварії приїхали батьки дівчаток. Батько намагався робити дочці штучне дихання. Потім під’їхала швидка.

"Швидка приїхала, запустила серце, але ритму немає. "Адреналін – масаж – адреналін, фіксуємо час смерті". Її тіло накривають. Її більше немає”, - написала водійка, яка спричинила аварію.

У пресслужбі поліції повідомили, що наразі проводиться низка експертиз та інші слідчі дії, після яких буде ухвалено рішення про підозру.

До речі, згідно з правилами дорожнього руху, забороняється перевозити дітей віком до 12 років і зростом менше ніж 145 см в автомобілі без використання автокрісла з ременями безпеки.


Теги: ДітиДетиПогибшиеДТПВинницкая областьВінницька область

Дата і час 22 вересня 2024 г., 21:40     Переглядів Переглядів: 2170
Коментарі Коментарі: 0


Коментарі:

comments powered by Disqus

’‚Ћђ€ §‘’Ћђ§ћ з Ђ‡Ћ‚ЋЊ

loading...
Загрузка...

Наші опитування

Коли, на вашу думку, можливе закінчення війни в Україні?








Показати результати опитування
Показати всі опитування на сайті
0.114045